MrtviNegativac2024
Spol
Ženski
Boja avatara
c1c1c1
Banovan
Ne
Registrovan
13.12.2022.
Komentari
267
Komentari korisnika
Tuzla je nazalost postala slijepo crijevo. Svi ljudi u 30-40 su se iselili iz Tuzle u EU zonu. Nema ovdje prosperiteta. Na svakom cosku kladionica i bingo. U samom centru pored Meše i Ismeta second hand shopovi. Jos samo fali faradis parfimerija iz zivinica sa windex mirisom za stakla i prava kasaba.
Kae slabe linije wizzair.a iz Njemacke za Tuzlu. Salihamidzic nazvo onog glavnog njemackog trenera, kaze de boga ti vi igrate sa Madjarima pitsj za linije. On pito, Orban reko more.l, ali morate nositi dresove u boji wizzaira. Treba nam reklama. Aferim, al nista od linija.
Zapadnjaci ga i drze na vlasti. Vidjeli smo kada treba ravnat Palestinu kako se zakoni brzo donese za slanje alata. Isto i za Ukrajinu. Nego nema ovdje nekog velikog interesa da se bilo sta popravi u protektoratu zvanom slijepo crijevo.
Noina arka
Sta cappy uradi od cojka.
Ima li gdje Tuzlanskog kantona u ovim infrastrukturnim projektima? Pitam za silne jarane koji voze preko karaule, y6o li vam uro Pucar mommy.
A sto tuces od djeda Musliu ljude?
S obzirom da je TK najmnogoljudniji kanton, ne bi me cudilo da se ovo radi sistematski. Znaci raseli i smanji im mogucnosti dolaska. TK je postalo slijepo crijevo, nema sadrzaja gdje bi porodicu mogao odvesti, a i kad krenes umoris se od voznje, ha krenuo preko konjuha ili majevice prema drugim gradovima. Koliko para odvajamo a nema metra autoputa. Nesposobni svi redom.
Ja kad kupujem Hurme odmah pomislim na Biseru. Hej al bi bio fazon da neko napravi brend za hurme u BH. Pakovanje silueta Bisere Turkovic i neki ludi font Bisera da pise. Datule od Bizerey
Taylor Swift je zlatna koka.Od ove turneje se zaradilo milijada$.Ona je pod ugovorom mora nastupati,bila bolesna ha zdrava,sve je rasprodano. Jos sam vidio negdje da bi se ove prehlade prevenirale, citav team ide u karantenu kako bi se ovo izbjeglo. I da ne zaboravimo iscrpljenost organizma, od nastupa. Slave of the tour.