mak64
Spol
Ženski
Boja avatara
40AFEE
Banovan
Da
Registrovan
29.04.2014.
Komentari
2426
Komentari korisnika
Klix da promijeni ime u Preporod . Svaka druga vijest neko eto se uda za muslimana pa presao na islam , pa onda ucio Kuran…. Relugijske novine sto promovisu jednu vjeru sta li.
Dva zla ne cine jedno dobro
Nahrani prije nego ih zrtvujes… fuj
Rusi Ja kako. Jos malo i Njemacki strah prelazi u Njemacku histeriju. Sanjat ce Ruse, ne naspavali se Njemacki zohari. Veliki prijatelji Izraela nakon sto su sce dali od sebe da ih istrijebe.
Gdje komunisticko postenje dodje tu trava ne raste
Dobar narod? Dobrota naroda je relativna stvar ako takovo sta i postoji. Postoje nacije i politike tih nacija koje ih vode ka ratu ili maru. Njemci - dobri? Dva svjetska rata Englezi dobri? Najvise zrtava u istoriji njihova osvajanja Japanci dobr? Mandzurija itd Kinezi dobri?… Amerikanci… genocid nad Indijancima, moderna Imperija , sve za dolar Nema dobrih
Religija je opijum za narod … nista vise. Religiozan navija za izmisljenog Boga, nereligiozan za sudove etike i humanosti…. I dobrih i losih i ubica i “ svetaca” i kod jednih i kod drugih . Nereligiozna drustva kroz istoriju kreiraju boga od covjeka , religiozna iskrivljuju istog boga kojim se zaklinju. I u jednom i u drugom slucaju je sve do covjeka, do odabranih pod bilo kakvom zastavom da su.
Cesto oni sto zive napolju budu veci nacionalisti nego oni sto zive zajedno. Krkanluk je bolest.
Lepa Brena …ne bas Lepa , ne bas kosher . Nije bila nikad … al to je opet prica o danasnjim vremenima. Vremenima gdje su idoli Kardashian, debele usne i krkanluk. Koja ciganka .
Petarde …. Shanje … pjevac … jos vece… Zenica trece.