Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je svrha ovog eventa, bob staza uništena, skakaona unistena, zadnji u skoro svim zimskim sportovima..
Ne sikiram se ja, sace SDP-ovi bendovi opet da hajruju. Mislim da je odatle i puhala sva ona hajka na Cetinskog. I na kraju, Benjamina uskrati novac. Ko da gledam ide Dubioza, Stuke i ostala narkomanija.
Olimpijadu nije organizovalo Sarajevo, vec Jugoslavija. Slovenci su vodili kompletnu pricu, jer Sarajlije nisu znale nista o organizaciji zimskog sporta. Dokaz za to je danasnje stanje sporta u ovom gradu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A i ovo mi je fuj. Ne zivi se od stare slave. Skinite ruzicaste djozle i pogledajte te nekadasnje olimpijske planine danas. Kome je do slavlja?
Hajd sto zivimo u proslosti, nego mi nista ne znamo dovesti do kraja kako treba
Pa Bebek nastupa
Nite jedan drug Olimpijski grad ne odrzava maifedtaciju ovog kalibra zbog neke stare proslosti. Barcelona je obiljezila tridesetgodišnjicu igara jednim plakatom.
zovnite Rizu Ruzu ili Omara mjesecara
Naravno da ce se odrzat na zalost hrvata i srba a posebno bosanskih katolika i pravoslavaca
Pjevat ce iskljucivo pjevac iz Bosne
Koncerte podržavam, podižu atmosferu u svakom gradu, ali povod održavanja ovog koncerta je bezveze. Svako malo se podsjećamo na olimpijadu, a sad treba još 40 godina da slavimo kao praznik. Suvišno fakat.
Kad nemas nista pametnije onda slavis ovo
Dubioza kolektiv ce pjevati ili Helem Nejse kao da gledam ( nista protiv ovih bendova,da neko ne shvati pogresno).
Gluho bilo! Koncert za obiljezavanje 40 g od ZOI. Pa nismo zar tako misko pali da se veslimo necemu od prije 40 g. Trosite nase narodne pare dovodeci starce Juru Franka, Katarinu Vit i ostale budalastine, umjesto da ulazete novac u mlade sportiste, koji nam sutra mogu bit od koristi. Ma sikter bagro nesposobna.
Ako ce se vec slavit ta lakrdija, onda zovite Crvenu jabuku, ili Halida, i gotovo
Pa ni Dino Merlin ne nastupa vise u rodjenom gradu. Propali ko muddo kroz poderane gace.
Bolje da je pare ulozila u renoviranje olimpijskih planina i infrastrukture
Hoce vjerovatno sad gradonacelnica pregovara sa Lakom da nas zabavi. Mozda bude i dubioza kolektiv, ipak su to prave Sarajlije i zvijezde.
A i dalje ne kontam sto otjerase covjeka? Hahahah sto je Hrvat jel
Predlazem kulturno umjetnicko drustvo "Vodovod i kanalizacijs"
Besmislena prica.