proformeradi2
Spol
Ženski
Boja avatara
c1c1c1
Banovan
Ne
Registrovan
10.01.2024.
Komentari
164
Komentari korisnika
Uzmi godinje izvjetaje o realizaciji budeta opcine Centar, pa e vidjeti da je to obini neradnik koji nije imao projekata i svake godine je prenosio 15 miliona KM za kapitalne investicije u narednu godinu. Evo, nabroj tri velika projekta koja je realizovao. Gdje su podzemne garae koje je obeavao? Gdje su nove biciklistike staze? Gdje su novi sportski tereni? Sve to je obeao u predizbornoj kampanji.
Za 4 godine nije imao NIJEDNOG kapitalnog projekta, a imao je vei budet od Novog Grada. Efendi je za to vrijeme napravio javni bazen, nove biciklistike staze, o sportskom centru Safet Zajko da ne priam.
Vi što mi udarate minuse slobodno udarajte, ali za svaki minus mi navedite po jedan konkretan projekat koji je realizovao Konaković ili neko iz NiP-a. Možda griješim, evo vam prilike da dokažete to konkretnim primjerima.
Mrzim SDA iz dna duše, ali neka mi neko navede barem nešto konkretno što je Konaković ili neko iz NiP-a uradio od kako se bave politikom? Lik je bio premijer KS, a nema iza sebe nijedan projekat iz tog vremena, osim promašenog četverosjeda na Bjelašnici.
"Ako mi pokažete 20 trolejbusa koje smo platili kreditom, bilo gdje - parkirane ili neparkirane, sve one koje smo platili, ako su došli u Kanton Sarajevo, podnosim ostavku na mjesto zastupnika. Je li pošteno? Evo, javno pred kamerama govorim", izjavio je Zahiragić. Resorni ministar Adnan Šteta je nakon toga objavio fotografiju na kojoj se vidi 20 ovih vozila.
Šta je ovo sa brisanjem komentara? Izbrisan mi je komentar u kojem sam napisao da u Federalnom agromediteranskom zavodu sa sjedištem u Mostaru, dakle zvaničnoj instituciji FBiH, ima 43 zaposlenih, od kojih je 42 Hrvata i 1 Bošnjak. Halo!!!
Šta je ovo sa brisanjem komentara? Izbrisan mi je komentar u kojem sam napisao da u Federalnom agromediteranskom zavodu sa sjedištem u Mostaru, dakle zvaničnoj instituciji FBiH, ima 43 zaposlenih, od kojih je 42 Hrvata i 1 Bošnjak. Halo!!!
"Iz dokaza se vidi da su se snage hrvatske vojske borile zajedno sa pripadnicima HVO-a protiv Armije BiH, a da je Republika Hrvatska vršila opštu kontrolu nad oružanim snagama i civilnim vlastima najprije Hrvatske Zajednice, a potom 'Hrvatske Republike Herceg-Bosne'", potvrđeni je navod iz prvostepene presude.
Žalbeno vijeće Haškog tribunala potvrdilo je navod iz prvostepene presude da je šestorka, predvođena Jadrankom Prlićem, učestvovala u udruženom zločinačkom poduhvatu, čiji je cilj bio stvaranje hrvatskog teritorija koji bi potom bio pripojen Hrvatskoj. Ovo nastojanje je u prvostepenom postupku ocijenjeno kao međunarodni oružani sukob u kojem je učestvovao i tadašnji predsjednik Hrvatske Franjo Tuđman.
Sanel Kajan je prvi bošnjački političar koji se usudio UZP-ovcima reći u lice istinu. Otiđite na FB i pogledajte kakvom progonu je zbog toga izložen. Beskičmenjaci iz SDA 30 godina su šutili i zato je danas Mostar prepušten UZP-ovcima. Samo jedan podatak - Federalni agromediteranski zavod, dakle institucija FBiH, ima 43 zaposlenih, od koji su 42 Hrvati, a samo jedan Bošnjak!!! Eto vam te čuvene majorizacije.