Srebrenica,srebrenica,srebrenica... Dokle više? Je li sav svijet poginuo u Srebrenici,je li se genocid samo u Srebrenici dogodio? Tobože,nigdje drugo i nitko nije stradao i poginuo!
@TetaVioleta Ne, nije dosta riječi o Srebrenici! Srebrenica je jedno od rijetkih mjesta u svijetu, gdje se dogodio genocid! Srebrenica je jedino mjesto u modernoj Europi, gdje se dogodio genocid, poslije 2. Svjetskog rata! Srebrenica je jedino mjesto, gdje su Ujedinjeni Narodi pogazili sve ono što zagovaraju! Srebrenica je 11. stratište Bošnjaka muslimana od strane četničke ruke! Zbog toga, Srebrenica!
Ne serendaj bgt. I u Vukovaru je isto toga bilo,i pratim sve hrvatske portale,pa opet nema dnevnih vijesti i dogadjanja u Vukovaru.Prema tome,ako itko ističe o Srebrenici,onda ste to vi Bošnjaci,vječito neutješni kojima uvijek nešto fali,i uvijek zakinuti za svoja prava! Podsjetit cu te na zadnje Svjetko prvenstvo u nogometu kad je bilo,finale su padale na 11.juli... Ako je bas toliko vazan taj genocid u Srebrenicu u svijetu,kako ti i tvoji istomišljenici to misle,finale bi se odgodile...Medjutim,svijet nije upoznao BiH,a kamoli sto je se dogodilo '95. u Srebrenici!
Prikaži sve komentare (15)