Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srebrenica,srebrenica,srebrenica... Dokle više? Je li sav svijet poginuo u Srebrenici,je li se genocid samo u Srebrenici dogodio? Tobože,nigdje drugo i nitko nije stradao i poginuo!
@TetaVioleta Ne, nije dosta riječi o Srebrenici! Srebrenica je jedno od rijetkih mjesta u svijetu, gdje se dogodio genocid! Srebrenica je jedino mjesto u modernoj Europi, gdje se dogodio genocid, poslije 2. Svjetskog rata! Srebrenica je jedino mjesto, gdje su Ujedinjeni Narodi pogazili sve ono što zagovaraju! Srebrenica je 11. stratište Bošnjaka muslimana od strane četničke ruke! Zbog toga, Srebrenica!
Ne serendaj bgt. I u Vukovaru je isto toga bilo,i pratim sve hrvatske portale,pa opet nema dnevnih vijesti i dogadjanja u Vukovaru.Prema tome,ako itko ističe o Srebrenici,onda ste to vi Bošnjaci,vječito neutješni kojima uvijek nešto fali,i uvijek zakinuti za svoja prava! Podsjetit cu te na zadnje Svjetko prvenstvo u nogometu kad je bilo,finale su padale na 11.juli... Ako je bas toliko vazan taj genocid u Srebrenicu u svijetu,kako ti i tvoji istomišljenici to misle,finale bi se odgodile...Medjutim,svijet nije upoznao BiH,a kamoli sto je se dogodilo '95. u Srebrenici!
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
borba za pravdu je samo paravan da se dođe do para.
filipe kako koga. ali na žalost pod paravanom brige i borbe za pravdu se vrlo često krije interes. da je to tako vidjet će se uskoro jer će oštećena strana odmah tužiti okrivljenu za nadoknadu štete.
nikada ne gubiti nadu ,pravda je spora ali dostižna