Koja je to ljudina, da civila, slabica, udari. Da su bar naoruzani bili, ili ih gadjali necim, nego sjedili na mostu ba. Volio bih vidjeti istom mjerom da im bude uzvraceno, svakom pojedinacno ''specijalcu'', a nadleznima u vlasti svakako zelim sve najgore. Ako bude hidroelektrane, volio bih gledati ekploziju da je neko digne u zrak. Od ovog videa sta se tamo desavalo, najezio sam se, bijesom. Vodu treba cuvati i paziti! A ko je cuva nego ljudi! Ovi monstrume treba ukrotit!
Žene sem što su sjedile na mostu, i što su se čuvale jedna za drugu, i što su muškarci "turili" žene ispred sebe. Jer su muškarci stajali iza njih. SU priječili put. Svatko tko krši zakon, a ne posluša policajca bude liše slobode. Ivan Pernar svakodnevno snima Hrvatsku policiju kak to radi
@crnirastamastan Ma meni je debilo na su muškarci stavili u prvi red žene. Što su mislili? Da ih policija neće dirati jer su žene? Pa svoju suprugu nikad ne bi stavio ispred sebe, nego bi je pokušao zaštiti. Govorim da ne samo ovdje nego i u cijelom svijetu prosvjednike policija rješava na isti način. Niti jedan novinar nije smio pitati zašto su hapsili prvo žene.
Prikaži sve komentare (231)