Komentari (231)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lopatu u ruke, otkopat pusku iz baste i rijesit frku.
Tukli muslimane u hrvatskoj općini Vitez ?? Eh kad nakon ŽURNE izmjene izbornog zakona budu oformljene većinski hrvatske općine, samo hrvatska policija će imati pravo da ih bije ! AKo smije !!
Za ovo treba SDA i Izetbegovic platiti ili ako su draufali Bosnjane ili ako su to dopustili HDZovcima.
@SELAMsaDRINE Eh zato smo i poručili odavde PRVO presuda pa ćemo vidhjeti šta i kako dalje. A što smo čekali tu presudu 22 godine je najbolji dokaz kakv je to Hag pravedan sud. Jer kad pravda zakasni i nije neka pravda, NAdamo se da će bar u ovom slučaju primjene sile premijer ZEDO kantona brzo podnijeti ostavku zajedno sa minsitrom policije i vođom specijalne jedinice !
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
A.C.A.B!!!!
Drotovi ne smiju tući nikoga, ovo je demokatska država, fizički integritet svake osobe je zagarantovan i Ustavom BiH i raznim konvencijama ! Spol, dob, vjera, rasa - sve su to samo elementi kršenja odredbi o zabrani diskriminacije prema tim karakteristikama osobe, a upravo to mi svi nesvjesno radimo, jer smo odgojeni tako da je muškarce ok zlostavljati, ali samo da se žene i djeca ne diraju. TO NIJE PRIHVATLJIVA POLICIJSKA MJERA BEZ OBZIRA PREMA KOME SE PRIMJENJUJE I TAČKA.
Lako je udarati nejač, žene tukli kakvi su to drotovi,, FUJJ majku im
Uzmite oruzije i rastjerajte ta govna nije to nikakva policija to su placenici od politickih stranaka
vericoze vens
traze guzici cepa
Vise sam pobornik da se blokira vlada a ne put i onda niko ne moze proc. Sloboda kretanja je svetinja i nadam se da je Balvan revolucija prevazidjena.
Dajte vi opet glas SDA i Salki Selmanu ebo vam on i SDA mater , kleli ste se u te iste a sada kada vas mlate neko vas treba zalit , ma mrs opet vi zaokruzite NOOROOD ZNOOO eto vam stoko nepismena !!! Kada glupi krezubi seljak skonta da je SDA najvece zlo koje je zadesilo Bosnjake nece vam nikada biti dobro , oni trose i uzivaju a ti se sirotinju ebi . Neka , neka samo neka udaraju imali smo priliku u februaru 2014 da ih povjesamo po banderama ali ste zakazali sad uzivajte ;-)
pa kad ste stoka i telad, tako vas vlast dozivljava tako vas i tretira a ti poleti pa im daj glas
Izgleda da u BiH još samo žene muda imaju...
ma imaš snimke, a i slike. Žene jele na most u jedno 3,4 reda. A muškarci stali iza njih. Očito su kontali da se ovo desi ili da kao policija neće na žene!
Glasali ste, dobili ste. U čemu je sada problem? One koji su vas tukli (HDZ i SDA) vi držite na vlasti.
Vojnici mafije su krenuli na narod. https://www.youtube.com/watch?v=lH7yBKHtPUU
Vrijeme dolazi. (R)evolucija.
Koja je to ljudina, da civila, slabica, udari. Da su bar naoruzani bili, ili ih gadjali necim, nego sjedili na mostu ba. Volio bih vidjeti istom mjerom da im bude uzvraceno, svakom pojedinacno ''specijalcu'', a nadleznima u vlasti svakako zelim sve najgore. Ako bude hidroelektrane, volio bih gledati ekploziju da je neko digne u zrak. Od ovog videa sta se tamo desavalo, najezio sam se, bijesom. Vodu treba cuvati i paziti! A ko je cuva nego ljudi! Ovi monstrume treba ukrotit!
Žene sem što su sjedile na mostu, i što su se čuvale jedna za drugu, i što su muškarci "turili" žene ispred sebe. Jer su muškarci stajali iza njih. SU priječili put. Svatko tko krši zakon, a ne posluša policajca bude liše slobode. Ivan Pernar svakodnevno snima Hrvatsku policiju kak to radi
@crnirastamastan Ma meni je debilo na su muškarci stavili u prvi red žene. Što su mislili? Da ih policija neće dirati jer su žene? Pa svoju suprugu nikad ne bi stavio ispred sebe, nego bi je pokušao zaštiti. Govorim da ne samo ovdje nego i u cijelom svijetu prosvjednike policija rješava na isti način. Niti jedan novinar nije smio pitati zašto su hapsili prvo žene.
Ma nije moguće da je pala zona Kruščice ?!