Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zapadna Hercegovina naprednija od cijele BiH bilo nam drago ili krivo.
TK napredniji od čitave Hercegovine.
Napokon je krenulo urbanističko podizanje Gruda. Za one koji se pitaju što će Grudama luksuzni Hotel, samo ću napisati da je gospodarstvo Gruda ostvarilo milijardu KM prihoda 2022. god. Za uporedbu, Konjic je na 500 mil. KM poduzetničkih prihoda, a Konjic ima puno više stanovnika. Uglavnom, neka samo poduzetnici Gruda ugošćuju svoje poslovne partnere u hotelu i neka 5% ljudi koji dođu na nečiju savadbu u Grude prespavaju u Hotelu, taj hotel će ostvarivati hrpu noćenja.
odiol, za vas "tolerantnu gospodu" narušenog psihičkog zdravlja preporučujem objekte u općini Grude poput ovog https://planetofhotels.com/hr/bosna-i-hercegovina/drinovci/villa-medo . Također preporučujem i terensko jahanje https://bonjour.ba/konjicki-klub-stina-grude-jahanje-konji . Takav oblik odmora i avanturizma pomaže svima vama koji živite u svom svijetu izopačene percepcije.
Za bogato gastronomsko iskustvo preporučujem imanje Marić Gaj https://www.gloria.hr/gl/lifestyle/putovanja/zov-prirode-imanje-na-kojem-se-mozete-igrati-s-ovcicama-nauciti-kuhati-i-praviti-dzemove-9213965 . Uglavnom svako selo u općini Grude je raj na zemlji i kad budete uživali u životu i svom zavičaju kao mi Gruđani, bit ćete vedrog duha, uspješni i u svim sferama života nekoliko puta produktivniji.
Violeta je pojam za uspjeh. Prvi čovjek koji je uspio da se suprostavi velikim igračima kao što je Procter & Gamble a Palomu je pomeo kad je imala monopol na tržištu.
Lijepo. Treba nam više ovakvih kompanija. Violeta slovi za one koji solidno plate svoje uposlenike.
Vizura je Azotni Stabilizator u hemijskoj industriji, razvijen u BASF-u, a namijenjem za povecanje efektivnosti govedje balege i bio-otpada.
ugusit' cemo se od Shopping centara... UGUSITI!
Neboj se...ne smrdi do sarajeva
Cijenim uspjeh ali rolna toalet papira svakim danom tanja za milimetar. Kao 16 rolni a realno ima mozda pola koliko je bilo prije par godina. Hvala ali ne hvala
Koliko je onda bila.debela prije 30 tak dana po tvojoj logici 3 centimetra i vise haha
A koji si ti bukvalista haha
Sta je VIZURA majku vam krettensku, sto nam sillujete jezik i pravite se nesto sto niste.
Tvoj jezik je davon silovan...krettensku sa dva t,sillujete sa dva l...jedino ako je to bosnjacki novi neki jezik
KRADE kupce na DUŽINAMA rolni TOALET PAPIRA !!! Na svakom pakovanju, osim broja ROLNI, mora biti i naznačena GRAMAŽA, kako ne bi mogao da VARA !!!
otvorite fabriku duvana.
Kod njih i danas sve izgleda moderno, obnovljeno ili novo
Gradi ĉovjek spomenik parama koje ima sada...samo ne znam kome iseliše nas Bahke i Čovke vagonima
Ratni profiter kao i svi ostali,Bingo,Hifa,sve su to ratni profiteri koji su zaradili milijarde na racun glupog naroda
Gospodine, Lasta može bolje, šteta dobar proizvod u lohotnoj ambalaži u kojoj se brzo kvari.
Lijepo je vidjeti da je moj novac za tariguz u nesto konkretno proslijeden. Svaka cast
Svaka čast ko ljeti izdura u Grudama