Modri
Spol
Ženski
Boja avatara
2174C8
Banovan
Ne
Registrovan
24.06.2021.
Komentari
486
Komentari korisnika
Posuško gospodarstvo je 2022. ostvarilo 1,350 milijardi KM prihoda što je na 15.200 stalnih stnovnika Posušja per capita 88.815 KM. Npr. Unsko-Sanski kanton na svojih 178k stanovnika ima ekonomiju s 2,6 mlrd KM prihoda - per capita 14.606 KM. Posušje da i ispdane iz lige, već bi iduće godine opet upalo natrag u premijer ligu jer Posušje ima gospodarstvo koje stoji iza kluba Malo škrtare na pojačanjima, ali sve će doći na svoje.
Dakle, Knoll ima bogatog zaručnika, preko društvenih mreža vrti dovoljno love da si može priuštiti što poželi i još ima registrirani obrt u Zagrebu preko kojeg prodaje fanovima svoje krpice.
Čuj "neko globalno jak financira". Koliko je meni poznato, Ivana ima bogate roditelji i njezin zaručnik imenom Ante je bogati Hercegovac koji je u nekretninskom biznisu, ima vile po Istri. često prati. hr. reprezentaciju. Na gostujuće tekme često vodi i svoju djevojku koja se na nekom svjetskom ili europskom prvenstvu istakla u masi svojom atraktrivnošću pa su je hr. mediji na veliko počeli reklamirati zbog čega su njezine društvene mreže eksplodirale.
Po parametrima vaših bošnjačkih agencija je Zapadnohercegovački kanton drugi po razvijenosti nakon Sarajevskog kantona, ali ZHK je jači i od KS jer vaše agencije puno toga ne uzimaju u obzir kada procijenju razvijenost kantona. ZHK ima najviše registriranih atomobila po glavi, najviše teretnih i gospodarskih vozila i najviše kvadrata za stanovanje, za poslovanje i za iznajmljivanje. Također ZHK stanovnici imaju najviše stanova, kuća i apartmana izvan svog kantona.
Kroz Zapadnu Hercegovinu kad prolaziš vidiš vile, velike kuće, bazene, dobar vozni park, a kroz Bosnu kad prolaziš vidiš male kuće i kuće bez fasada, jedino vam Sarajevo na nešto liči.
Kayman, pa Široki i Posušje su najveći izvoznici u BiH i najveše per capita uplate PDV-a u FBIH blagajnu. BDP u Zapadnoj Hercegovini iznosi 40.000 KM najmanje jer u Zapadnohercegovačkom kantonu cirkulira između 2,8 i 3,8 milijardi maraka. Vaši ljudi iz Zenice i Tuzle dolaze u Zapadnu Hercegovinu i mole da vas zaposlimo.
Široki i Posušje imaju ekonomiju koja je po glavi stanovnika jača od Zenice i Tuzle, zato su u premijer ligi. To je odgovor fbUser1614289807 koji proziva Široki i Posušje i žali jer Čeliki i Sloboda ispadaju iz premijer lige.
Široki ima ekonomiju koja je 2022. ostvarila 2,3 milijardi KM što je na njihovih 30k stanovnika per capita 76.666 KM. Posušje na svojih 15200 stanovnika ima firme s 1,350 milijardi KM prihoda što je per capita 88.815 KM. Zenica na svojih 100k stanovnika ima firme s 2,5 mlrd. KM prihoda što je per capita 25.000 KM. Tuzla ima firme s 3,9 mlrd. KM prihoda što je per capita 39.000 KM.
U Makarsku ako želite ljetovati, velika vjerojatnost je da ćete ljetovati u Hotelu ili apartmanu u vlasništvu Hercegovaca. Najpoznatije mjesto za popit kavu ili neko piće je gradska kavana Makarska u vlasništvu Hercegovaca, uz kavanu je još stotine restorana je u vlasništvu nas Hercegovaca. Ako hoćete šopingirati idete u hercegovački Shopping centar Merces, a ako se želite rekreirati idete u sportski centar Apfel Arena Makarska koji je pogađate, u vlasništvu Hercegovca.
Botovinapadaju, ti tvoji tzv. pravi Hrvati (uglavnom manjinci) su mentalni socijalisti beskorisni koji ništa nemaju niti ikakav doprinos daju hr. društvu kao i vi SDA botovi, a nas desetak tisuća Hercegovaca ima svoje stanove, kuće, apartmane i hotele na hr. obali. Mi hercegovački Hrvati kao kolektiv posjedujemo pola južne Dalmacije i hr. turizam nas se itekako tiče.