Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo oni koji su sljegli u ovaj grad mogu ovakve stvari omalovazavati. Za nas koji smo ginuli za ovaj grad je fantasticna stvar. Jo's trola za Vogoscu I to je to.
SDA prokletnici za 20 godina vlasti nisu u stanju bili da nabave niti jedan novi tramvaj. Jedino sto su uspjeli je da iskamce sadake u vidu raspalih autobusa iz Turske.
Trola za Vogoscu ili je pocela ili treba poceti. Tabla stoji kod jednog kruznog toka i pise da je rok 365 dana tako da..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ko me skonta na kojoj sam slici svaka mu cast
Vidi se da ovi što odlučuju nisu nikad koristili javni prevoz. Inače da jesu onda bi znali da nemamo dovoljno tramvaja na relaciji ilidza-bascarsija a pogotovo ne za nove relacije. Dokaz je i to da nema tramvaja na cengic vili, nedzaricima, skenderiji. Bitno je klepit pare samo
Gdje su trešnje završile. Platiše se gotovo 1 milion bivšem načelniku i sada ledina. BRAVO to su potezi koji nas vode u svjetliju prošlost, a Boga mi i pluskvamperfekt
Odose Memiceve tresnje
Sta se ranije uradilo. Hmm, sastrugala se trava sa 10 m preko puta Doma zdravlja Ilidza. Postavilo se nekoliko plasticnih znakova kojima se ukazuje na radove i te to. Valjda se ovaj puta nesto uradi.
Bit će uskoro insAllah
Koji je rok završetka radova?
piše ti
Samo naprijed.
Kakva bolan Hrasnica... u koliko razlicitih smjerova se grad mogao širiti... licno odvratnije mjesto vidio ocima nisam, zacarani krug ... Svidja mi se ideja, bolje ista nego ništa, već eto samo da podjelim gađenje tim djelom grada sa vama hahahah
Izborna godina
Prije toga je SDP zaposlio sve Habote
Trolejbusi:ne rade glasovne najave stanica,vozaci se ne snalaze sa digitalom u upravljanju vozilima ,grijanje/hladjenje ocaj.I dalje bez tarifiranja karti za prevoz,jer ne mogu isto kostati tramvajske karte Bascarsija-Nedzarici ili do Ilidze i/ili Austrijski trg-Dobrinja i Jezero-Otoka za trolejbuse.Mape sa opisom stanica nigdje,a turisti lutaju.Samo navodim cinjenice,Ministre.
Ovi iz Bosmana kad voze kamione,toliko se hvale ,koda voze poršhea,j....as kamion vaš
Molim Bosman da se ne glupira,kad voze kamione,ma ne vozite avion,fol vozači neki cccccc
Austrougarska prije 120 g. dovela prugu gotovo u svako selo - sada ovima historijski poduhvat produžiti prugu nekoliko km po ravnici.
NIKAD VISE SDA U SARAJEVU!!!!!