RobotzaIstinu
Spol
Ženski
Boja avatara
40AFEE
Banovan
Da
Registrovan
05.12.2020.
Komentari
1654
Komentari korisnika
Ugradio je i čovjeku nedavno koji se dobrovoljno prijavio. Nek ugrađuje kad ljudi hoće, šta fali. Sigurno ti neće nasilno ugraditi i morat ćeš izdvojiti dobre pare da ugradiš. Nemoj bezveze sebe nervirati i opterećivati nečim što te ne dotiče.
Druga stvar kakve veze ima jel djevojčica ili dječak u šorcu. I žene se lože na mišićave muške noge. Samo kad su u pitanju dječaci i djevojčice to primjećuju samo bolesni u mozak.
Šta fali ako nosaju šorceve, čuj curice nosaju šorceve sta treba na 38 stepeni da nosaju rukavice i dukserice jel? Bolesni su takvi ko ti koji primjećuju djevojčice u šorcu.
Pa naravno da će postati, ne vjerovatno nego 100%. Pa generacija prije njih će umrijeti, oni će postati najbogatiji logično. Generacija poslije njih je još uvijek mlada i tek je počela ali će i oni biti bogatiji od milenijalaca. Ovo je logično da je tako i ne može drugačije.
Jel ispravno da Sarajevo koje ulaže milione ne ostvaruje nikakve rezultate
Ciglane su favele
Derbi ne znaci utakmica između prvog i drugog na tabeli, ovo jeste derbi taman da su u 6. ligi oba tima.
čekam dan kad će donijeti rezoluciju da je Putin kriv za klimatske promjene xD
Čuj ko, pa rusija ko će drugi
Kako možeš porediti nalaze sa Bidenovim mišljenjem. Nalazi lažu a Bidena feeling ne vara. Pa vidis da su i političari i narod prihvatili mišljenje Bidena. Znači forenzika, medicina sve je to laž, biden se počeše po glavi i demantuje sve to uredno.