ItIsOnlyMe
Spol
Ženski
Boja avatara
c1c1c1
Banovan
Ne
Registrovan
22.04.2022.
Komentari
670
Komentari korisnika
"Rezervatu prirode Saske u SVICARSKOJ"? O cemu vi iz Klixa? Saska je njemacka savezna pokrajina na istoku drzave. Drezden je glavni grad te savezne pokrajine. Kakva crna Svicarska? Voz ide od Brisela za Roterdam i Amsterdam, pa kroz sjevernu Njemacku za Berlin, potom skrece na jug za Drezden i jos juznije za Prag. Gdje je tu Svicarska?
Evo ja kao Bosnjak tebi Bosnjaku. Alija je pitpisao Vasingtonski sporazum. Po njemu Bosnjaci i Hrvati u FBiH vlaat dijele 50% - 50%. Zaro se i zove federacija. Alija je takodje potpisao Dejtonski sporazum koji predvidja da Bosnjaci, Srbi i Hrvati na drzavnom nivou voast dijele po omjeru 33.3% - 33.3% - 33.3%. To sto to ne ide nikako u vase tikve nije problem ni Srba ni Hrvata, nego iskljucivo nas Bosnjaka.
Usred Marijin Dvora se nalazi Crvena Jabuka, koja je vlasnistvo Igora Dodik, sina Milorada Dodika. Crvena Jabuka se nalazi inu mnogo drugih gradica sa bosnjackom vecinom. Samo bojkot i tako oplesti po novcaniku. Ja nikada nisam usao u Crvenu jabuku nigdje. Manimo se suplje price!
1 euro je UVIJEK 1.95 KM. Marka je fiksno vezana za euro. Nama je potpuno isto ili koristili marku ili euro. Koristenjem marke sako dodatno placamo raznorazne usluge konverzije valute.
E moj Haliti, teji ha se prdilo, ha govorilo, nema vajde.
Protjerivanje Srba? Pa ko ih je protjerao ziv bio? ARBiH je usetala u prazne dijelove koje je kontrolisala VRS. Pitaj bivse sarajevske Srbe zasto su otisli, slobodno ih pitaj, sami ce ti reci. Prestanite da lazete vise.
1 euro je 1.95 eura***
Kakve domace valute? Mi nemamo domacu valutu. Uzeta je njemacka marka koja je bila bila fiksno vezana za marku u Njemackoj, te potom i za euro. Kakvu stabilnost kada je 1 KM uvijek 1.95 eura. O cemu ovi?
Nisi shvatio daj dio procitaj ponovo.
Sta kmecite, sistem je tek uveden. Ovako se kmecalo i za elektronske zdravsvene kartice, pa sada sistem funkcionise savrseno dobro.