Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne dajte tornjaci. Nek vam Ameri grade duplo skuplje. Al demokratski. Ko u Kanadi i Australiji. I u Nemackoj sto rade.
Veruj mi da ja ne podnosim Zutu rasu. Al ako imate para bacajte ih. Globalistima u ralje.
zuuho
Sjeća li se iko da je bivša nam država izgradila pola bliskog i dalekog istoka s našim firmama koje su rastrgane lešinarski nakon rata...nema više nikog domaćeg da išta gradi i što je najgore da išta zna...lako je rušiti, ali graditi je teško i mukotrpno...nem,a privrede, tvornica, poljoprivrede...za 10 godina neće biti ni penzija...
Bogu Fala neJma više trulog komunizma i željezne zavIse.Sad smo slobodni i moRemo pričati što god želimo.
Kome taj autoput treba? Samo njima i Dodiku da hapa pare.
Često vozim autoputem Doboj-Banja luka Gradiška za 45 minuta koliko traje vožnja ne sretnemo 35 vozila
Samo u RS rade Kinezi
Ko i u CG. Pravi tamo gdje ne mogu platit pa uzmi državu na kraju
i opet se pokazuje nesposobnost sda i hdz da se gradi dalje do bugojna! Ali bez korupcije neide zato kinezima pasu tz rsovci i srbija!
I ja Želim jebat Severinu al et……
Mozez samo mislit I cesljat desankom
hvala dodiku i vucicu sto cemo vrlo brzo postati kineski vazali
Pravit ce to kad na vrbi rodi grozde
nesto se Crna Gora nije proslavila sa kinsekim ugovorima
Navedena trasa nije rentabilna. Al ako uzmemo u obzir gotov proizvod da Splita ima perspektivu. Da ne kažem da konkuriše koridoru VC. Sutra možda kupe i luku Split i tako dobiju i teretni i turistički saobračaj.
Ne znam šta ovaj SNSD ministar gura sad kao BiH, vjerovatno bankovna garancija za put u rs. SDA će izaći u susret naravno.
To bi bila prava stvar. Pa od Mrkonjica, preko Jajca i Bugojna prema Jablanici, Mostaru ili prema Splitu. Samo nek se gradi lijepa BiH.
Budu li pravili ko ovu tramvajsku prugu nece valjat
Kinezi ce da grade a moja baba ce da plati. Postujem Kineze kao naciju ali u pitanju biznisa( drzavnoga) daleko im bilo. Da ima interesa javio bi se Strabag ,Euroasfalt... Koga vi zekite sa ovakvim tekstovima?
A ko radi Pelješki most?