Shapat
Spol
Ženski
Boja avatara
40AFEE
Banovan
Ne
Registrovan
01.06.2017.
Komentari
1494
Komentari korisnika
Zle vjestice modernog doba.
Kakve nebuloze, kakve podvale... sad kao vlada i vojska nisu skupa. Krenulo pranje ruku od zlocina. Na kraju sve svaliti na neke paravojske ili na neku bivsu vladu i pojeo vuk magarca. Ko je ratovao? - Idif protiv Hamasa. Izrael i Palestina oduvijek bili u miru. Aha. Drugo, prihvatanjrm bilo kakvih primirja i sporazuma u konacnici ne znaci brisanje svega sto se do tada desilo... a ne bi me cudilo da bas tako bude.
Naravno da ce rijesiti kada je sve davno rijeseno. Ukrajina je prije nekoliko godina pretekla Ameriku i postala broj 1 u proizvodnji psenice. Ameri to nikome ne dopustaju, engleskom taktikom zavadi pa vladaj, dolazi do ovoga... ovaj ce rijesiti tako sto ce KUPITI UKRAJINU te je nastaviti braniti ili prepustiti rusima da uzmu SVOJE.
Deklaracija po deklaracija, sporazum po sporazum i ode drzava u paramparcad. Onda to postane neki zapadnjacki protektorat, poligon za politicko, psiho-socijalno, pravno i ekonomsko eksperimentisanje. Dugmic koji neko "ta trane" pritisne i opet BUM!
Peach-cousty closhar
Neveinje dobilo ime po bunarima/vrtaama?
Koji domaci zakon stiti stecke? Kojim clanom eventualnog zakona i kome su odredjene nadleznosti za brigu i sankcionisanje? Kolike su kazne ako uopce postoje? Itd itd... Ocigledno je, sto se navodi i u tekstu, da NIKOGA nije briga, NIKO nije odgovoran, i NIKO, ali bas niko od predstavnika vlasti ili nekih organizacija ne poduzima nista po ovom pitanju. Posebna tema je koliko BOLID moras biti da bi bez obzira na sve, unistavao GROBOVE!!!
Svakim clanak o doticnoj sve je vise uchetkava i naglasava da je Dodik najbolji izbor za one kojima je stalo do BiH. Zanimljivo.
Sve vam vjerujemo 😂
Evo neka umjetna inteligencija ovaj komentar prepozna kao gomilu najgnusnijih epiteta upucenu ovoj trojici. Znaci ono dno dna, najvulgarnije. Od do.