gooUser1644909591
Spol
Ženski
Boja avatara
c1c1c1
Banovan
Ne
Registrovan
15.02.2022.
Komentari
65
Komentari korisnika
Prvo vidjeh sliku i pomisli novi Hyndai I 30, kad pročitah da je riječ o BMW-u, čista katastrofa od dizajna.
Nekako bi volio da u finalu zaigraju Real i Dortmund što nije nemoguće.. zbog Edina Terzića
I ovaj Zubić se miješa u sve moguće od društvenih događanja do ovih prirodnih pojava.
Nema toga što je Hans da mu je automatski veća plata, mora se za dobru platu imati znanje sposobnost vještine itd. radim na rukovodećoj poziciji ( firma od 75 zaposlenih) nijemcima je muka što im stranac šefuje a i plaćen daleko više nego ovi ostali u Birou i za info imam 7560 eura bruto, mani se stereotipa manje plaćen stranac...
Ovaj objekat je samo za porušit i novi sagradit , tridesetak godina propadao i sad da vrše rekonstrukciju samo bi bilo bacanje para .
Dok ga dovezu iz Kine u Evropu već ga korozija zauzme, gledao sam na YouTube tip ga uzeo,u mehaničarsku radioni skinuo prednji odbojnik korozija vidljiva, još endoskop kamerom snimio nedostupno oku dijelove karoserije, nedostataka napretek, mislim biće dobar prve tri godine poslije toga ne bi bio u koži vlasniku ovog-ih kineza.
S jednom radničkom platom nema šanse za kupovinu stana, gdje su dvije plate ( VSS) druga je priča , 2015 smo otišli iz BiH , '19 uzeli kredit, 21 smo već u svoj stan uselili (novogradnja) a aBd ovako kako radimo '29 ćemo otplatit 85% kredita, ne patimo se ni u jednom pogledu ostane nam jedna dobra plata svaki mjesec.
A grtalica se zaglavila hahah
Kakva država takav i zakon o bezbjednosti saobraćaja, u Austriji i Njemačkoj se takvim oduzima vozilo uz visoke novčane kazne, tip vozio Porše 150 km/h u zoni ograničenja od 70 km/h dobi 18 mjeseci oduzeta vozačka, 6000 eura kazne a Porše oduzet i ide na prodaju vlasnik neće dobit ni eura od prodajne vrijednosti, sve dok se i kod nas ne uvedu takve sankcije bit će toga još i više.
Mnogo veći problem je tvoj pravopis nego tuđe finansijske poteškoće.