Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel ga kasikama kopate ?
vjv plasticnim, polome se pa valja otici neko do basha po nove
I to onim zlatnim alijinim
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Da su bile oštre krampe završili bi 400 sigurno🤣
Osiguran kredit? Gdje su pare od akciza za autoput?! Lopovi!
ko nije dobro pogledao, već im puca i sliježe se tlo iznad tunela lijevo (posebno) i desno. Kuku majko, to će se urušiti prije nego što se završi.
Pa cekajte, ili sam ja prolupao ili nesto nije u redu, zar ovo nije najavljivano kao jedna tunelska cijev kroz koju ce ići ova smjera?
Trebalo bi da svake sedmice novinari idu i traže informacije dokle su iskošali i koliko su napredovali i da tako obavijeste javnost. Mora se vršiti pritisak da se projekti od značaja za Kanton ZAVRŠE!!! Pa će ubrzi i izbori...
strasno, ja ne znam jel ovo ovako igdje drugo po normalnim drzavama, da se posao zapocne i onda uvijek imaju problemi!? koji su bili problemi??? ko je radi analizu zemljista? Na osnovu kakve analize se krenulo u kopanje? zasto se penali ne naplacuju? zasto sve mora da stoji i ceka se u nedogled?!? zasto na tablama pise rok izvodjenja radova koji se jos ni jrdnom nije ispostovao!?? u cemu je problem?@?
kupljene diplome dosle na naplatu.. jednostavno NESPOSOBNI
Budžet KS milijardu i 200 miliona a oni se za tunel zaduže za 60 miliona??? Ko je ovdje lud?
Mrtva trka u brzini (čitaj; sporosti) gradnje Hranjena i Kobilje Glave. Koliko su samo prije godinu i pol pisali mediji o Kobiljoj Glavi... Je li ono isti neizvođač radova?
Pa je li to znači za 5-6 godina?
jbg led ka lopatom i kolicima da kopaju,kao i Autoput
Prava istina je da Euro Asfalt dobije tri puta više projekata od realnih kapaciteta i tako sebi osiguraju poslove za narednih 5 godina.
Dočekaće valjda neko i taj tunel. Oni preko 50 godina dabogda🙄
Lijeva je obicno kraća, brzo će to.
Pohvalno je da su se neke stvari pokrenule da mrtve tačke ali brzina izvođenja radova je očajna. Prođe nam život u iščekivanju nečeg što realno se može i mora daleko brže završiti. Šteta koliko god pokušavao da prikaže ovo kao neki uspjeh nažalost to nije. Kilavo se sve radi i jednostavno to je neprihvatljivo.
sporo ga kopaju jer nemaju adekvatan ili nov alat, 100%.
Sve se gradi, osim putne deblokirade Tuzle i krajine
a bas to bi bio logican autoput, Bihac-Tuzla, sve po ravnici a na jednoj strani izlaz prema Italiji i Francuskoj na drugoj prema Beogradu, Istambulu...
Sta je bgt izuzetno zahtjevno? Kad jedan radnik i jedan bager kopaju