seinfeld
Spol
Muški
Boja avatara
9A9A9A
Banovan
Ne
Registrovan
23.04.2014.
Komentari
355
Komentari korisnika
Novi Travnik rođeni/umrli zadnje tri godine: 205/269 - 205/244 - 179/167. U 2023. je konačno pozitiva i očito se nešto dobro dešava. Maglaj npr. ima identičan broj rođenih ali tavori. Izgradnja u Maglaju je izuzetak. Naučeni maglajlije da im sve rješava Natron. Poduzetnički duh u Maglaju nikada nije postojao a nema ga ni sada. Žao mi Novog Šehera, Čobi, Kopica i Domislice, koji takođe pripadaju Maglaju a nestaju. Čak ni asfalt do Tešnja iz Novog Šehera nemaju.🙄
Bakir i Sebija su Nikolaj i Elena Causesku, samo što su izbjegli njihovu sudbinu. Potpuno su uništili obrazovanje i otjerali su više ljudi iz zemlje nego što je zbog rata otišlo. Uveli su korupciju kao način življenja. Dodicku i Chovicu su decenijama davali koncesije kako bi njih dvoje gurali svoje interese. Da se bogdom nijedno od njih dvoje nije ni rodilo.
Ako mogu zamoliti, nepijenjem Coca Cole čuvate i svoj stomak i šaljete manje para amerima u Atlantu i oružja u Izrael. Hvala.
Imati Reno je dijagnoza, osim za Titina vakta kad nisi mogao birati
Slovenija je za Slovačku NATO pakt! I u ponašanju i u odnosima sa drugim zemljama.
Trka staraca, kao u američkim komedijama sa onim izhlapjelim predsjednicima...Kao i uvijek, život pravi najbolje zaplete. Nevjerovatno da Amerika za predsjednika ne želi ponuditi bolje ljude od ove dvojice djedica. Očito ne znamo puno o američkom načinu vladanja 😁
Eselamu alejkum. Ima li mene tu? Šifra za utaljivanje sda lopova.
Hordaši su zlo! Bolesni ovisnici o šutu, duhanu, alkoholu i krimi filmovima. Biti hordaš je dijagnoza.🤮
Chovic poput Tita, do smrti misli zastupati Hrvate. Nadam se da nećemo dugo čekati 🙏
Britanski premijer Rishi Sunak (za prijatelje Sandokan) na aparatima! Galloway je sve što Sandokan nije. Ukratko, dobra vijest za demokratiju.