gooUser1688920193
Spol
Ženski
Boja avatara
c1c1c1
Banovan
Da
Registrovan
09.07.2023.
Komentari
267
Komentari korisnika
E vjeruj mi da zaustavljanja ima, što ne krene cionistički smrad kad je toliko močan. Ne može palestinsku sirotinju KOJU SU SVI ARAPI IZDALI da savlada. sa tolikom silom. Palestincima pomaze samo druga sirotinja, ona jemenska. I neće ih savladati, brzo će aBd 2028 godina, pa će se sve rješiti kako treba.
Jaka, nema se sta dodati.
Istanbul zadnjih 20 godina odlicno radi sa unapredjenjem gradskog prevoza, posebno metroa. Ali u ovolikom gradu trebaju godine mikijarde i milijarde, nemoguća misija. Singapur ima odlično rješenje, ali on je ostrvo drźava pa može iskontrolisati. Limitirao je zakonom broj auta, ideš na listu i ćekaš da neko odjavi auto 150 % na cijenu novog auta su troškovi do registracije.
Budala, odkako cionisti provide genocid u Gazi, stopa konvertovanja bijelih musjaraca i zena na Islam porasla za 400 %. Da, četiri stotine procenata!
Da ovo nije kakav reket?
Lukavost su doveli do savrsenstva, glasace za rezoluciju ali ce dati neko svoje misljenje. mada opet kazem lukavi su, mozda i u zadnji cas procjene da je bolje biti suzdržan.
Šta ce znati, neku veliku tajnu! Ne bude li radio kako mu je receno ubiće ga ko zeca, kao što su ubili zadnjeg a vjerovatno i jedinog koji je “imao kičmu” starog Bin Faisala 1975 godine, jer se drznuo zatvoriti naftu zapadu 1973. To mu nije oprošteno i poslaše mu šatro mentalno bolesnog bratića.
Goouser917171611133 Eto vidis kakvi ste, zato niko neće s vama, zato što ste kao narod poremećeni, nešto vam je pogrešno spojeno u glavi još od Save pa stalno mislite na ubijanje i smrt. Ti si kao htio da nas uvrijediš, nisi vjeruj mi, samo si još jednom potvrdio s kakvim divljacima imamo posla i zašto stalno moramo biti na oprezu.
Šta i da im Bolt plaća, valjda treba onog bandita Suljagica da pitaju za dozvolu. Znaci ODZVONILO LICENCANA! Treba ti samo za to 80 hiljada, ko da zubarsku ordinaciju i to napucanu otvaras. Sad kad krenu; neće to dati Sarajevo taxi i te gluposti.
Auuu što dečko posla po “desetku u cijeli” lika, Bogami svaka čast. Ovo je već vrlo ozbiljan potencijal.