amigobih
Spol
Ženski
Boja avatara
c1c1c1
Banovan
Ne
Registrovan
19.04.2017.
Komentari
832
Komentari korisnika
Potezati pistolj zbog parking mjesta covjece. Dokle je to doslo. Ovo ako se podhitno ne presijece pocet ce ljude pucati zbog toga sto si ga samo pogledao a ove koji tako lako potezu bih oo kratkom postupku ali kod nas babini sinovi mogu kako hoce te se zato ovo i desava.
Izvoze da bi prali pare. Daju po mizernoj cijeni pa onda uvoze tu istu po paprenoj. Neko dobro hajruje u svemu.
I nakon toga je otislo sve k vragu. Bojim se da zadugo necemo igrati onako dobar nogomet.
E cuj katarzu haha. Ako nista priznao je da su truhli sam tako a sto se tice katarze daleko ste vi od toga tj. Prije bih rekao da ste vi klinicki mrtvi sto je u ovom trenutku i sa sadasnjim ljudima koji vode tu stranku najbolje sto se moglo desiti ovom narodu.
Koja je ova vlast prevara malo je reci. Kako mazu oci ljudima to je nevidjeno. Sebi su za godinu dana povecali plate za 1000 KM a narodu sipak
Nama je izgleda samo nebo granica heheh samo sto mi na to nebo gledamo naopako kao i prema vecini bitnih stvari. Narodu daj hljeba i igara i lazbih obecanja i svima super dobro.
Nama je izgleda samo nebo granica heheh samo sto mi na to nebo gledamo naopako kao i prema vecini bitnih stvari. Narodu daj hljeba i igara i lazbih obecanja i svima super dobro.
Odgovor je jasan boli njih za ovu zemlju. Samo su solde bitne i da izmuzu odavde sto vise mogu. Njihova djeca skoluju se i zive vani a ono sto je ostalo preuzima zaposljavaju se na drzavnu si.u.
Kako nece biti kad su politicari sebi dizali dva puta po pet stoja platu a meni moja firma podigla 50 maraka i jos me ubjedjuju da je to dobro sve i kako treba da budemo zadovoljni.
Ne znam samo zasto dajete uopste medijski prostor ovoj tracari. Ako ovakvi treba da vode ovu drzavu crno nam se pise.