CruelReality
Spol
Ženski
Boja avatara
40AFEE
Banovan
Ne
Registrovan
07.04.2013.
Komentari
98
Komentari korisnika
Je li kome ovo jasno? Ni zato ba taj period i koje to institucije u inozemstvu ne priznaju diplome.
Dodik je toliko opljačkao RS i uvalio je u dugove, da je jedini način da izbjegne odgovornost da nastavi sa ovakvom politikom da bi se zadržao na vlasti što duže, jer jedom kada padne, žestoko će platiti za sve...
Vidjeće kako je propala 11. jula
Samo zamisli u koliko od ovih država bi neko poslao rođeno dijete na studij ili koliko ovih država bi neko posjetio radi upoznavanja njihove istorije i kulture i sve će ti biti jasno.
Garant planiraju postaviti kablove preko Kobilje Glave. Eto koliko vjeruju u konačan rok završetka tunela.
Meni su postavili zamku na petlji Butila, gdje je ograničenje 70 koje važi i za kamion star 30 godina i novija auta koja tu normalno ulaze sa 90-100 km na sat i takodje je stigla kazna nakon godinu dana. Jedino su za to sposobni, a trkače po Sarajevu ne smiju ni ganjati ili uklanjati BMW sa zatamnjenim staklima sa autobuskih stajališta.
I tako oni '92 godine pogriješiše 1000 puta...
Tako radi ASBIS internet prodavnica kod nas. Obore cijenu za nekog svog radnika, a ako ih preduhitris, onda poniste narudzbu.
Nije suština KO TREBA da popravi fasade, nego KO MORA to što prije riješiti, a to je VLADA KS. Jedino oni mogu mijenjati zakone da se ta oblast bolje reguliše. A, ako je sada tako da su stanari odgovorni za izgled Ferhadije ili Titove, to je najveća glupost koja se hitno mora promijeniti.
Preko kojih država su preletjeli dronovi i kako to da ih iste nisu presrele? Najavio im Izrael.