Vitaminko
Spol
Muški
Boja avatara
c1c1c1
Banovan
Ne
Registrovan
08.05.2019.
Komentari
122
Komentari korisnika
Ne postoji "posao koji zahtijeva 80 do 100 sati rada sedmično". To jednostavno ne postoji. Novinari, mozete li raditi na ovoj priči da nam kažete koji su to poslovi?
Pa ko je ovajFahrudin Džabija ? baš me zanima kako frajer izgleda. Ovo je naš Helen Fahrudin Džabija :D
Ne zna se ni izvođač radova? Je li opet Euroasfalt?
Čuj sad još 6 mejseci da se dimimo. Stvarno smo bezveze. To treba odmah od sutra primjeniti, nema da se puši unutra. SAMO VANI!
Ma kakvo poskupljenje. Ćao.
Kako te nije stid? Pa ovaj momak je toliko kvalitetna i jaka osoba da ti svjestan nisi, već širiš propagandu, dezinformacije i zavađaš Bošnjake. Sikte.r.
Podrška za Muhameda Avdića! U pravu je, SDA i SBIH moraju dati podršku zajedničkom kandidatu u Srebrenici koja je nulta tačka svih Bošnjaka. Ne igrajte se politike sada već pokažite zajedništvo, makar na ovom primjeru. Fejziću, ne čini to, pomjeri se i podrži ovog momka koji vrijedi!
Bravo Španci! Srmota za onu mađarsku!
Dobro, super je ovo vijest! Ali, UBRZAJTE IZGRADNJU PRVE TRANSFERZALE! Pa ako ste Vlada Kantona Sarajevu, idite u posjetu Vogošći u bilo koje doba dana, i shvatit ćete potrebu završetka ovog projekta. desetine hiljada ljudi zavise od nove infrastrukture prve transferzale, a to izgleda Vas u Valdi ne brine puno.
Nije bitno toliko gdje je rođen, ali on je isto tako kao što si i ti Bošnjak. Čovjek nije ni srbijanac ni kosovar ni crnogorac, već bošnjak. Nije da ga nesto gotivim ali moramo makar biti korektni. Bošnjak ti je i General Halilović, pa i mnogi drugi dobri i kvalitetni ljudi, a nisu se rodili na današnjoj teritoriji BiH. Dakle ne budi malograđanin.