Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stereotip balkanskog politicara. Crne naocale i on je neko.
@Telefunken Tuzlanski aerodrom je u nadležnosti kantonalne (SDA) vlade...
Umjesto da dionica ide kroz kamenjar sa zapadne strane Neretve gdje nema nista, oni namjerno kroz istocnu stranu kroz povratnicka naselja, mostovima preko netaknute prirode Bune i Bunice.
Sa zapadne strane Neretve ima svega, od Peć Mlina do Kravica, svjetski poznatih destinacija.
trebala je ici iza Veleza ravnicom do Neuma direkt.To bi bilo najeftinije
Lasicu fukaro, kada ce tebi vrijeme postati vazna poslovna kategorija i cime ga mjeris? Probijas rokove kao balone od sapunice! Jos 2022 trebao si da zavrsis dionicu autoputa Počitelj–Zvirovići? Kako objasnjavas kasnjenje od 2 godine i koliko si do sada zaradio na prikrivanju ovog javasluka?
Ipak je dogorilo do nokata Kad su Hrvati(Boro Puljić na javnoj raspravi nakon štrajkova u Blagaju)predlagali da od Zvirevića put ide tunelom tangira Međugorje Blizance te ispod Paoče uđe tunelom do Mostarskog blata prema selu Polog te uz Mikuljaču na trasu sadašnje brze ceste iznad Cima Rraštana Vojna do eljezničke stsnice Raška Gora te mostom preko rjeke neretve do Prenja
dok se to sve zavrsi, vozice dronovi po zraku nece trebat auoput
je li ovaj rupu na autocesti zamjenio sa novom vikednicom?
Do tad' će mnogi ohladiti, taktika galaktika. Samo tlači marvu i kradi i ja iskreno kradem ponekad ali umjereno i sa osjećajem.
Pa neće se mijenjati zao što ide kroz zemlju Bošnjaka, da je kojim slučajem obratno i rijeci se promijeni tok ološ jedna uzp-ovska.
Vauuuu 9 km 4 god,mora da je gadna neka dionica,sve kroz polje,treba povaditi žile od loze,neda se to,3 god to vaditi pa onda put za god pošamarat
2000, kada je pocela prica o koridoru Vc bila sam dvadesetogodisnjakinja, danas. 24 godine poslije, sam sigurna da zavrsetak gradnje necu docekati ziva ako uzememo u obzir prosjecan zivotni vijek covjeka u BiH. Haram vam bilo svima
Bio sam petogodisnjak tada, danas skoro 30, i ne nadam se da ću doživjeti da se provozam ili makar saznam da je završen cijeli autoput kroz BiH.
Bio sam u Turskoj i vozio se od Izmira do Istanbula. Mislim da se radi o autoputu dužine nekih 400 km. Većinom dionice tri trake u jednom i tri u drugom pravcu. Na dionici jedan ogroman most i više malih. Mislim da su ga izgradili za pet godina. Koliko ono ovi naši nas vuku za nos?
Znamo iz preloseg iskustva da ce to biti 2038. Ali neka preplaceni stranackih uhljeba . I ugrozenih
Što lažeš za investitora .Ljudi danima pričaju ko plaća koridor 5c a vi i dalje prodajete lafinu .Da BiH to plaća .Je,,,,, Bak.... lopovsski.
Kakav narod, takva i vlast.
Ovo nesto na silu ko ona im zgrada na BBrijegu pa ce je srusiti?
dignite se sa traktorima ko u briselu kome se ne svidza