DjulijanoPike
Spol
Ženski
Boja avatara
2174C8
Banovan
Da
Registrovan
04.01.2023.
Komentari
885
Komentari korisnika
64. "vanredno" obracanje od pocetja godine. To ne radi ni onaj u Koreji. Koje ispiranje mozgova tamosnje sirotinje uvijek spremne za ratove i nove lazi
Hoce. Vratice sve one dinare sto su ubacivali tamo i prali pare.
Tesko je bilo izabrati jednu marionetu medju vomilom istih koji imaju samo jedan posao i zadatak, a to je da velicaju "sefa" ili oskara i pljuju opoziciju i sve "neprijatelje". Mr muskolo se ni za sta pitati nece.
Zadnji put kada su radili ovu propagandu o tome sta Bosnjaci zele zapoceli su agresiju i rat. Sad ponavljaju isto. Ista velikosrpska promilosevicka politika lazi i nagadjanja te trazenje izgovora
A sta li govori o vama koji ste pristali na njega, na Cavaru, Isak family i sl. sankcionisane i osudjivane
Ma gdje je zapelo? Daje vam promaseni nacelnik Novog Sarajeva (ocito u rodu sa novopecennim presdsjednikom koji je obecavao "renesansu" :)) milione iz budzeta, daje vam trojka milione iz kantonalnog budzeta,a vi idete prema drugoj ligi zapad. Sta treba jos - koliko para da se ulije u vrecu bez dna i bez uspjeha zadnjih 10 godina.
Manje materijala treba za chetnichku uniformu. Mozda moze sad i maminu obuci - onu iz Brckog.
Koji shovinista. Sramota je da si ti na bilo kakvoj poziciji i jos veca sramota i ponizenje je da se prenosi ono sto si ti iz svojih nacionalisticke i shovinisticke glave rekao.
Lik, sve radi sam, sam pregovara, sam upravlja, vodili 5-0 protiv Kosova prema njegovom tapsacu i jednom od brojnih ulizica Djuricu i gdje su sad. Sad gube 5-15. Ali zato uvijek predstava za domacu javnost. On svima sve po spisku u EU i na zapadu, ali kad je kod kuce i kad niko ne smije nista da ga pita. Tamo ko da zive sve sami maloumnici kad ovo sve prolazi. I price za malu djecu.
Ma hajde Mile nije sve tako crno. Jos mozete krasti izbore u Srbiji sa Vucicem. Ti, Neshic i onaj zlocinac i kriminalac sa Sokoca Bjelica.