Glas Razuma
Spol
Ženski
Boja avatara
EE6F3F
Banovan
Da
Registrovan
26.03.2013.
Komentari
1529
Komentari korisnika
I ja se nadam ali sam 99% ubijeđen da hoće. Prvi put ikada da vodi neki tim i to odmah selektor reprezentacije.
Brate dragi, prva menadžerska pozicija u životu i pravo selektor reprezentacije 😂 A da ne spominjem što je igrao libera, poziciju koja odavno ne postoji. Ja ne razumijem šta naš narod očekuje od Barbareza, kao igrač bio je vrh, kao selektor ima 0,1% šanse za ikakav uspjeh.
Svaka čast Klixe, vi se baš trudite da istražujete. Niste saznali ni koje tužilaštvo je sada nadležno, tj. kome su ustupili predmet.
Član 146. stav 2. Zakona o krivičnom postuku: "U slučaju iz stava 1. tačke b) ovog člana [tj. opasnost od uticaja na svjedoke], pritvor će se ukinuti čim se osiguraju dokazi zbog kojih je pritvor određen." Vidim da se Klix ne trudi ni sekunde pojasniti svoj članak pa evo moram to ja uraditi umjesto njih.
Oj vam prijevoda Klixe, "državni advokat". Na nivou ste Nadrealista - "How yes no".
Još da ste objasnili da se ne radi o oduzimanju nego o privremenoj mjeri osiguranja bilo bi top. Do oduzimanja imovine može doći tek kada Narko-beg bude osuđen.
15 godina se niste češali po d**etu i kad dođe konačno na naplatu: "kuku lele, pravno nasilje"
Mesiću, dok ste ti i Ivo Josipović bili predsjednici, moglo se o čemu i pregovarati. Kako su na sceni Milanović i Plenković, Hrvatska je za BiH neprijateljska država (pokušali su nam blokirati izvoz miljeka u EU, uveli su reciprocitet stjecanja nekretnina samo za RS umjesto za državu, planiraju lagerovati nuklearni otpad uz Savu itd.). Mada nećemo zaboraviti tvoju ulogu u započinjanju ratova u ex SFRJ.
Prema članu 63. stav (2) Zakona o upravnom postupku FBiH svaki podnesak se može predati i u elektronskoj formi, kakve to ublehe pričaš?
Ja se kladim da će ligu prvaka osvojiti Modriča Maksima.