gooUserMATEPARLOV
Spol
Ženski
Boja avatara
c1c1c1
Banovan
Ne
Registrovan
14.05.2023.
Komentari
455
Komentari korisnika
a ovo je po zakonu treba sve smijeniti u RS i federaciji.
ko ba koga mrzi ,ne iskrivljuj te istinu.Zakon je zakon i mora se potivat klikse.
ko ba koga mrzi
MEHO I IVO nek Nikšicu uruće pomoć za lijecenje bolesnog ega a da i oni podnesu ostavku dostga ih vise .
Bivši predsjednik Visokog sudskog i tužilačkog vijeća Milan Tegeltija rođen je 1971. godine u Srbiji u Pančevu. Diplomirao je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Banjoj Luci 1995. godine isto ratna škola i nije državljanin BiH .NIKAD DA GA PROVJERE .Pa on i svi ma neznam ko da je sa lažnom diplomom mora se uhapsit. Dosta ba više pačije škole ,lakše se djeca u vrtiču dogovore nego ova politička mafija. bez škole.
Sad i nju treba provjeriti ko i Sebiju , gdje je to ona završila školu ,osnovnu,srednju fakultet , i ostalo mr,dr.Iz prikazanog cv vidi se ratna pačija škola.
JEDAN PLUS ZA ROBERTA A minus za državu koja je uništila sve duhanske fabrike u BiH .njih bi trebalo kaznit sa 200 god zatvora.
Goli otok pod hitno otvorit .
KAO DA SU NEKI DRUGI POLITIČARI BOLJI, SVI ISTI REDOM N IKAD GORA BAGRA NIJE VLADALA OVIM PROSTORIMA. Ko oni se brinu za narod.
SELJAČKA BUNA NA SVE STRANE .Kradu ,varaju,trpaju u vlastite đepove,kupuju za male pare nekretnine .Neće u EU namjerno ,ništa nije slučajno ,omirisali asvalta ,pobjegli od međžeda.Krozz istoriju im nije bilo bolje KRIMINAL JE UNOSAN POSAO U BOSNI kod svih naroda i super se slažu.