Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neko se bas hrani od ovog tunela. Treba i ovo malo tuzilastvo da pročačka, vjerujem da bi se svasta naslo
Tuzilastvo je davno trebalo da se pozabavi ovim tunelom, vec na samom pocetku, a onda i nakon kradje onih 5 tona zeljeza. Ej, pet tona, dan te je bo...
Dobar. Ja upravo poslje naslova sroči. Koga ovaj bunar hrani
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovaj tunel je bas naHRANJEN 💰
konstantno izdavajaju ovi isti, ogromne pare. pa covjece 85 miliona zadnji put nestalo, isparilo i nebo i niko nista nije smio reci o tome. i konstantno od tada svakih mjesec, dva ogromne pare ta ista vlada odvoji a tunel stoji li stoji. taj put kompletan je trebao biti zavrsen ove godine. a uradjeno je mozda pola tunela .
Ovaj Hranjen ne možeš nahraniti, samo vadi pare
Mozda sad uspiju probiti ako ne opet 20 mil i treća sreća
Samo pumpaj, ima da ga završimo na kraju.
Kad će za ovo neko u zatvor!
Eto para za EA . Kad se završi, ako se ikad završi tunel Hranjen će koštati preko 1 milijarde.
OPET CE BITI NEUHRANJEN
Da je ovako nešto uradila VKS , digla bi se neviđena hajka.
Ovi iz Goražda opet Sarajevo ne mogu smisliti, džaba i tunel i sve, i još se svaki treći sjatio u Sarajevo...
Isto toliko košta put Bihać - Bosanska Krupa, u međuvremenu ljudi se voze cestom na vlastitu odgovornost. Hvala Saraj'vo, baš nas volite.
tek druga tranša, koliko će ih biti.....
Rupa bez dna...u pravom smislu te rijeci
Znali iko kolko je dosad dato Miliončića samo kopaj još nije 3 km prokopano
I šta kada ga probiju jednog dana, hoće li pristupni putevi biti završeni ili opet čekanje?
ovo je strasno,ko je ovdje radio analizu tla,podzemnih voda itd...krenuli su u posao sa netacnim izvjestajima,naletili na podzemne vode i sad se ne mogu izvuci iz dubioza a ne smiju stati sa kopanjem,jedina istina je da niko ne zna koliko love ce jos morati biti upumpano u ovaj tunel.Ovo je nesposobnost SDA vlasti i Fadila,a ima li i ovdje krimibala jos kakvog i to je upitno