TVRTKOprviKOTROMANIC
Spol
Muški
Boja avatara
EE6F3F
Banovan
Ne
Registrovan
09.07.2015.
Komentari
919
Komentari korisnika
Naslov hahahahah vama je naslov sokantan
A sta ako je to bilo dovoljno da nenamjerno pomjeri loptu rukom u svoju korist pa makar i za 5 cm? Da je isla svojom putanjom vjerovatno bi vise pogodovala igracu Slovacke da je izbaci... E zbog toga, imaju dokaz da je igrao rukom, nista od gola. Mislim, nema ljutnje.
Evo nije mi dobro od oka! Novinar!
Kakva izjava :) I oni hoce da ih mi gledamo kao politicare??? Ovo na nivou razgovora i tracanja dvije babe.
Sad cim izadje iz sudnice on ce pobjeci. I onda ce vijesti pobjegao taj i taj presudjeni zlocinac. To kao samo da nas obavijeste.......
Ne Egipat, Namibija*... Jedno u glavi, drugo na drumu.
Ma nama pada ova rezolucija. Azerbejdjan, evo i Egipat nece da podrze. A mi ko Bosnjaci muslimani sve oci uprli u muslimanske zemlje! Prikloni i pokloni se zapadnjaku i suti. Zadnje smo sviralo na planeti.
Woow, kakva pitanja su uputili jedan drugome, izvanredno, brutalno senzacionalno sto bi klix napisao!
Nije bitno koju facu podrzavaju. Podrzavaju facu iz politickog kruga ljudi, facu koja ima milione i facu koju zaboli k...c za sve njih ovdje cim mu vise ne budu trebali. E iz tog razloga mogu reci, gledaj glupih glavurdi!!!
Ovi novinari koji postavljaju pitanja sa de.ilnim primjedbama sto niste zvali ovog, onog... Pa uzas, kao da za Vicu rade. Pola novinara koji su postavili pitanja su deee.ili