Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najjaci politicar na balkanu. Bez afera, krađa mracnih pozadina itd.. Smiren, pametan govori vise jezika..Vucko se jadan preznoji promjeni 6-7 boja na sastancima ne bude mu dobro.. Lako je bilo sa Tacijem i ostalim neskolovanim ali ovo je drugi kalibar ovo korumporani balkan nije jos vidio
Srbija i Kosovo će jako brzo u NATO a onda i BIH. Reforma Vojske Srbije, NATO autoput do Albanije i Sjeverne Makedonije jasno govore o pripremama za NATO članstvo a Ruse će pojesti korupcija i vjerovatni raspad federacije.
Ne vjerujem da NATO zeli srbiju. Zele ih pod kontrolom a ne u paktu da imaju glas. Tako ce i ostati
srdačno nego kako
Albanci u Grčkoj bukvalno tretiraju kao bića niže vrijednosti. Tako će i ostati neko vrijeme jer u biti rat sa njima nikada nije ni okončan
ma nema ko ne okrece ledza nasim dragim susjedama
Moguće da će ga Grci dobro ućerat Srbiji
Pristina se puno zrelije ponasa kod vanjske politike nego Sarajevo.
Grci se sjećaju da je Srbija ustupila usluge Hitleru za izlazak na Solun.Hajmo malo povijesničari imate domaći zadatak.Razotkrijte tu licemjernu bagru.
pa vučić je priznao kosovo,samo mu još to nisu javili,srpske opštine će dobiti autonomiju al na nivou kantona u fbih
Vlast bise mogla formirati DOGOVOROM. Smit je pritisnut zbog poteza u proslosti i haosa koji je napravio. Sav gnjev glasača osmorke bi pasti na Niksica, dok će se Covic kao relativni pobjednik praviti lud. Dino će se negdje izgubiti. Po VAZECEM ustavu vlast se ne može praviti bez SDA ali ni sda neće dobiti koliko im pripada po kvoti 8+1. Vjerovatno će se oni zadovoljiti sa recimo 5 ministara, Ogresevic ili Efendic premijer. Niksic mozda potpredsjednik vlade, totalno loše odigrao SDP.