Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači kad si se borio za Davida Dragičevića, bio si Vučićev a time i Dodikov špijun. Kako se ovi političari rađaju do srži pokvareni i izgleda da to na njih uopšte ne utiče?
Jel i on naučio 1=100?
Nije ni čudo da nam je ovako. Ljudi se još uvijek šokiraju kad skontaju da je neki političar slina.
Šukalo, jesi našao učitelja, šuknem vam ga obojici tetki u slezenu !!
Tačno ove ne trebaš pitati za njihovu podmuklost i zlobu sve sami kažu kad tad, isto Dodik: bio genocid- nije bio genocid, Karadžić zločinac- Karadžić heroj, teško nama pored koga živimo!!!
Ovaj ako uci od vrućine onda je gile od njega ,samo čeka gdje će krv pasti
Fuj.
smece jao i ostali..
A šta će naučiti od Vučića. Da još nisu izašli na EU tržište od pola milijarde ljudi. Žale za tržištem jugoslavije a nemaju namjeru pronaći novo. Pa se kisele.
sreća nisi od 94..
a jbt...
hajte svi u svoju maticu. gdje god ste se nakotili samo probleme ste stvorili. s kim to problema nemaju a da zive normalno u toj zemlji. Ja koliko znam nigdje!
Uzas!! Koje razočaranje? Šta od Vucica?? Goni se u tri p.m!
E bas si bistar onda ako ti je Vule mentor
takvi kao ti ,vučic, dodik uce samo kako se mocnijem uvuci u quzicu,a na programu SANU ste od devedesete...
O 100 muslimana za jednog srbina, jeli to ucis?
Možda ga Vučko uči za košarkaškog trenera?!?!?
Našta li je "ONA" Srbija spala!?! Ali, bolje je da je i tamo nego ovdje! Sve ista škola!