Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Više vjerujem Zijadu Turkoviću jer je časniji i ima principe nego Sudijama suda BiH
Neće oni na svoje ne brinite ovo je samo da operu onog Perića jer mora donijeti presudu za Fadila a svi znamo kakva će biti jer očito je Perić nečiji igrač
Potpuno ugasiti Pravosuđe i dopustiti Hadžijin zakon , jer Sudije i Tužioci nam svakodnevno šalju poruku da u njih nemamo šta vjerovati oni su pod uticajem politike i politički štakori tako nam šalju poruku da pravdu u svoje ruke uzeti a na njih ne čekati, to je svaki dan poruka od Pravosuđa sa ovim fingiranim presudama
Pa dali ste ikada stavili na robiju nekoga politicara koji je pokrao sve sto se moze pokrasti
Udruženja podobnih
Nemoj Hadžija nećemo više.... E i nećete....
Sto niste osudili presudu onog jazavca od sudije?
Koga su pozvali? Polupismenu rulju koja nije ni pogledala svu nelogičnost optužnice? Pa zamisli kvalifikacije 'Udruživanje u organiziranu kriminalnu grupu radi skrivanja ubica'. Pa pitanje je da li je toga bilo kad je Kennedy ubijen. Ponavljam, žao mi je oca Memića, na čijoj nesreći politika parazitira.
Jel nas to pripremate za "respiratore" ?
Neka mi samo 1 tuzilac ili sudija kaze da je na posten nacin i bez uticaja pokitike dosao na poziciju!
Rješenje je da Memići plate nekom da odvede Alisu u zemlju čuda i snimi njenu izjavu.
Sram da vas bude! Sta treba da se usutimo i da vise ne spominjemo ovu sramotu sto je Branko Peric dozvolio! Umjesto da je izabrao da bude heroj ove drzave on se stavio na stranu grobara BH pravosudja...
Šta ba svirate ćundari? Slučaj čist ko suza da se Mutap karina i kompanija osudi. A sad što ste manh više svi korumprani i prdite u istu to je druga priča.
"reakcijom koja ne vodi računa o posljedicama po dignitet suda i bh. pravosuđa" .... Dignitet o kakvom dignitetu vi pričate? Gdje vam je taj dignitet ? Ispitajte javno mnijenje kakvo ima mišljenje o pravosuđu i njihovom dignitetu. Strašno dajte nam statistike podignutiih optužnica protiv javnih ličnosti, završenih predmeta i kakve su presude, koliko ima zastara a koliko ima zatvora do godinu dana koji se plati.
IMA LI ISTA LJUDSKOG U VAMA ZVIJERI PRODANE!!!ZAMISLITE DA SE VAMA ISTO DESILO AL VI STE PRODALI DUSU DAVOLU CIM STE THE PRISTALI BITI PRODUŽEN IPIPCI KRIMINALNE HOBOTNICE!!!
jedini pravi sudija koji je imamo m.uda je Miso, nazalost nije medju zivima
svi vide dokaze samo sud ne vidi...
Sljam