Komentari (601)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ah, nagrizla ga 'rdja :D
ma sam garantovano. mup rs će sad uhapsit novinare koji su ovo objavili.
Kad bude nelegalno pravljena džamija negdje na nekom brdu, iznad nekog grada gdje su većina Srbi, u noći nekome u inat, slobodno je išaraj. Nekolko džamija su Bošnjaci sami srušili jer su nelegalno napravljene, a crkve tipa one u Konjević Polju još uvijek su tu na otetoj zemlji.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
oborili ga drotovi, i njima više dosadilo visiti gore
Ма нису,...ово је диверзија специјалних вехабијских јединица,...то им је врхунац :)))
to nasim specijalnim jedinicma nije interesantno, da ste ih 10 naredali :)
Nevezano za taj "krst" kojemu i nije bilo mjesto, hocu da odgovorim giloneelanu u vezi njegovog komentara u vezi brojeva dzamija u Sarajevu. Ocito da doticni pojma nema o istoriji Sarajeva jer ne bi tako govorio "da ima vise dzamija neko crkava" Pa samo bih ga zamolila da malo studira istoriju Sarajeva kada jeu gradu (koji je tada bio daleko manji) bilo preko 300 dzamija, dakle Giloneeano uci istoriju,koja ti kaze da i tada populacija u Sarajevu bila je vecinom muslimanska. Studiraj malo.
sramora policiju republike srbske sto oborise krst
Krst je oborila policija republike srbske dosadilo im da ga cuvaju
http://***/artikal/14196337/lovacka-kamera-12mp-mms-gprs-dan-i-noc-itd/
Gledaj magle kolika je u mene panj ispod kuce izvalila da ne obori krst ...cccc
Citajuci komentare, ne mogu najboje da povezem da li Bosnjacima smeta krst postavljen na ovakav nacin ili krst uopste? Ako se sutra postavi legalan, skup i ukrasen krst, sa spomen obiljezjem, da li ce to Bosnjacima smetati? BIH je puna krstova i memorijalnih obiljezja, vjerskih obikljezja sa srpskim zastavama i simbolima. Da li je problem sto ovaj stoji (ili ce tek stajati) iznad Sarajeva kao da dominira , ili nece biti problem da se postavi na nekom drugom dijelu Istocnog Sarajeva da ne visi nad gradom?
Mickey10 da ti odgovorim. Krst kao simbol vjerskog obiljezja ne smeta nikome barem u Sarajevu, ali smeta da neko postavi ogroman krst na zlatistu u spomen onih koji su drzali grad pod opsadom i sa tog mjesta ubijali stanovnike Sarajeva, djecu, zene, muskarce, staro i mlado bez diskriminacije. Kako moze da takva monstruozna ideja bude ostvarena, jer svi ti koji se zalazu za to su ubice i ratni zlocinci. Eto toliko.
Mickey, stvarno si neinformisan. Krst ponajvise smeta nama sarajevskim pravoslavcima, jer su nas srpski nacionalisti gadjali sa brda, a sad bi da dizu spomenike nama koje su ubijali. Oko 2,500 pravoslavaca su ubile srpske granate s brda i hici snajpera, od ukupno 4300 srpskih (tako sad sve pravoslavce zovu) civila u BiH. I sad bi ti isti da imena mojih poginulih stavljaju kao spomenik na poginule jadne Srbe koje su ubili Bosnjaci, Nas u ratu niko nije dirao, osim VRS,granatama i snajperima.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Breaking news...
antonio banderassssss..........
Šta se ono na Zlatištu bijeli il je snijeg il su labudovi.Snijeg nije a labudovi ne žive u šumi.To je Mile usjeko banderei u +(plus)ih svezao kanapom.Svezo Mile bandere kraj džade"dokle srpsko,neka Turčin znade".Raduju se orlovi i vrane,ovdje ćemo provoditi dane i uživat ovdje na krivini pogledom na Šeher u dolini.A u jesen,kad izbori prođu,kada drugi srbi na vlast dođu Mileta će vješat o banderu da ga vrane i dan i noć seru. :-D
Ovo je i najbolja poruka za ubuduće "graditeljima mržnje" na Zlatištu;Srbi iz Sarajeva: Nećemo imena svoje rodbine na Zlatištu
Bravo. Potpis
Dok se ne ukine teokratsko-etnicko-nacionalisticko drustvo, nama nema spasa....
Hehehehe nije krivicno djelo a policija ga cuvala hahahaha
Javio se i počinitelj.Sad je postao laka meta.
neko voli rat i onda kažu srbi krivi ma joj majko rat mu bio u kući svaki dan
Izela ga drogaaaaaaa (Y)