Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast!!!! Kad za post imas iskren nijjet/namjeru,tada i Allah olaksa. Nasi i ne trebaju olaksice,jer oni ne mogu potrcati ni kad su siti. Sjecam se Edina Dzeke,prije vise od 10 godina na ulasku na teren ili pred pocetak utakmice ucio brat Fatihu.I onda polako prestade. Sad se pitam,sto si nekad praktikovao to i onda prestao?Ono klasicno turbo bosnjacki Islam. Ako se stidis,razumijem. Ali,evo vidis da ima uspjesnih momaka koji praktikuju i opet imaju ucinak.
Ko zna da li je i tada znao?
Normalno je da se dive. Da naši poste kao ovi pravi vjernici nebi mogli ni potrčati,a Hadžibegić kaže dvije utakmice u tri dana previše je za naše momke. A i da hoće ne mogu postiti, kad su poženili kršćanke širom Evrope. Nažalost
idi. a vi radikalni vjernici sve vas treba rijesit nek su ozenili koga vole ne gledajuci ko je koje vjere. To nazadno razmisljanje nas je dovelo gdje smo danas al to stw vi SDA ovci kreirali
@2217 Jarane ti si polupao loncice pravo.Kakvi to radikalni vjernici? Ne vidim da su oni vjernici uopste i to tebi najvise odgovara.Nemaju stranke veze sa vjerovanjem pojedinca.
NIJE MI JASAN OVAJ DIO TEKSTA,,,,,, "Gol koji je Milanu omogućio prednost uoči revanša u Napulju posebna je i zbog toga jer je Bennacer u potpunosti u ramazanskim dužnostima koje su počele 22. marta i završavaju 4. aprila.
A šta tačno dragi Klix završava 4 Aprila? Ramazan? trebali ste mi javiti, ja još postim
I još kaže od izlaska do zalaska sunca 🤣
U moje doba su svi koji su postili, postili su zbog sebe i za sebe . Ovi javni postaci danas nemaju nikakvog smisla .
Nije lik "javni postač" nego je javna ličnost i samim tim objavljuju stvari o njemu, pogotovo kad zabije gol u ovoj fazi Lige Prvaka. Tako da ti je komentar jako glup.