Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj bruke ljudi moji
KK BOSNU JE UNISTIO DINO KONAKOVIC, VODJA GENESTKI PREDODREDJENIH DIF-OVACA SA KUPLJENIM DIPLOMAMA. ETO NARODE ZA KOGA GLASATE.
Nema se tu sta govorit. Islamski Srbi jednostavno nisu za sporta. Ovoliko izgubit ne bi nit djeca Sirokog.
Takvo je i Sarajvo i Zeljo nemogu pretkolo proci UEF-e dok Dinamo Zvijezda i Partizan prezimise u Evropi pare zaradise
Sramota za grad Sarajevo.
Prije rata sam u fudbalu navijao za Želju i kad sam jednom čuo da je Glasinac-Željezničar 2-0 shvatio sam da bošnjaci nisu za sport.Pa vi ste uspjeli KK BOSNU da uništite.Bruka i sramota.
Kako je moguce da grad od skoro 300k stanovnika ne moze da ima solidan kosarkaski klub?
Kenan Kamenjaš briljantno odigrao u pobjedi Studentgog centra protiv Igokee u ABA ligi. 26 poena uz šut 12/17 i devet skokova. Svaka čast, majstore! Kad već nema članka, da ja napišem😁
Ulozite novac u sport
Ovako bi i bosna zavrsila sa konakovicem 😁
Kladionica brale, samo kladionica!!!!! Tko to ne shvaca nema mu pomoci
Djenosajd....
Kako je Konaković srozao KK Bosna, da se više nikada neće podići. Daj Bože da tako ne sroza u državu BiH. A kako je krenuuo....
Nema se tu sta govorit. Islamski Srbi jednostavno nisu za sporta. Ovoliko izgubit ne bi nit djeca Sirokog.
Dino Konakovic je unistio KK bosnu, i izvukao pare iz nje.Dovoljno je viditi, sta je rekao Rusmir Halilovic: ”Za situaciju u KK Bosni krivac je Dino Konaković koji radi za Miodraga Ražnatovića. Dino radi za njega i sam sebi prodaje igrače. On je član Ražnatovićevog Beobasketa i on Bosni prodaje igrače. Tako je prije radio i Samir Avdić, sam sebi prodavao igrače. U upravi Bosne to imaju napismeno. Oni im to tolerišu i šta ćeš, nije do mene” - izjavio je Halilović.
KK BOSNU JE UNISTIO DINO KONAKOVIC, VODJA GENESTKI PREDODREDJENIH DIF-OVACA SA KUPLJENIM DIPLOMAMA. ETO NARODE ZA KOGA GLASATE.
Dinokio, ostavljaj NiP i vrati se da svojim menadžerskim sposobnostima vasrkneš K. K. Fosnu. 😝