Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada bi novinar sa Klixa znao da čovjek priča o kripto valutama možda bi bilo smiješno.
Nevezano za ovaj clanak ima ona narodna ispeci pa reci. Inace puna podrska ovom genijalcu.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
Jel ovo Pikac iz serije vratice se rode??
Znaci, to je onaj sto je izmislio virus, pa onda antivirus...
Koda mu je vuk karadzic babo
pošteno. proživio je.sad može da se zajebava. I ja ću ovako kad mi ustanove neku bolešćugu.
voli žuto....
To ti je ono kad više ne znaš vise ni šta ćeš od para i od života pa uhvatiti nekog handriti. Samo je razlika kod Amera što uhvate državu ovaj trenutno je poreznu mafiju bijelosvjetsku a dok kod nas handre ovakvi likovi sirotinju i radnike koji rade za njih dušu im na slamku uzimaju !
Ma nije to ništa! Za Dodu on je mala maca.Kad Dodo izvali budalaštinu, to je onda ispad bez kraja i početka.Još samo da nauči twittovat i biće planetarni prvak budalaštine.
Pa to su Amerikanci: Kretenska Nacija.