Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast ljudino
Aferim.
Sudo care,ostavi broj mob.raji da navratimo i kupimo domaće.Svaka cast
To ja zovem čovjekom bosancem radišom e moj forto da nas ima 20% takvih gdje bi nam kraj bio
Ima nas takvih samo ko je nama kriv sto kupujemo uvozno a ne svoje!? Nase organsko je skuplje, raja nema para da kupi, zato kupuje jeftinije otpad uvozni.
Logicno da cijena sve diktira kako tebi kao proizvodjacu tako i kupcu koji radi za minimalac.Dok god je tvoj domaci krompir skuplji od uvoznog nema logike da ga se kupuje ma koliko on dobar bio. Raja nema para i kupuje jeftino zato sto mora.
nije mi integralan text komentara objavljen,kraj komentara nije moj text.
ovoliki obim poslova u proizvodnji traži 5 stalnih i 15 na određeno vrijeme radnika prijavljenih kao preduzeće.Uvoz treba dozvoliti uz ozbiljnu kontrolu kvalitete prozvoda.Poljoprivredu i druge domaće proizvođaće treba pomagatai ali ne direktno novcem.Hladnjaće da se izgrade za otkup u materijalne rezerve i višak trenutni na tržištu da se lageruje od domaćih prizvođaća.
Nikad mi nije izdao racun na suho meso. Kako to objasniti?
Jel ti sta premijer Forto
Čovjek je objasnio da je najveći neprijatelj vrijednog čovjeka država. Država je potrebna samo parazitima.
Ima ovih migranata, a kako bi bilo da se oni zaposle pa da rade poljoprivredne poslove
Trebalo bi zabraniti uvoz na jednu sezonu, čisto da vidite kako bi vam ga Forto zacijenio. Kao u ratu 3 jajeta KM10. Eto tako bi Sudo i njemu slični cijenili robu. Bolje je kada ima izbora, pa vi uvijek možete naći svog Fortu, obići mu malo zasad, pa mu malo obići smeće da vidite ima li kakvih čudnih kesica od pesticida, pa malo list ima li kakvih fleka od kapljica, pa pa onda kupujte. Ja prvo obiđem smeće pa onda ostalo.
Veci paradajz mu od glave
ja nedavno napisa da malinari unistavaju pcele a vi minuse pucate
Velis stajskim gnojivom
Prosječnom bh građaninu je normala da nosa mobitel od 1.000 KM, da ima tonu robe u ormaru, da nosa cipele od 300 KM na kredit, da svako domaćinstvo ima 2 vozila itd, ali im je tobože previše da plate 2-3 KM za kvalitetno voće i povrće. To samo govori koliko je masa primitivna, iskompleksirana i neuka
@MosaSDA11 Za takvu krezubu stoku poput tebe je već veliki uspjeh u životu imati mogućnost tipkanja na mobitelu ili računaru, a sadržaj tvog komentara samo potvrđuje moj komentar, kao i to da si ćorav pored očiju
Od povrća najviše volim meso!
Domacine, ni u Cernibilu nema tolikog paradajza, tako da...”Cega se lik dosjetio” :]
Ovome se ja divim!