Velika zvijezda
94

Ronaldo stigao na bokserski meč stoljeća, izazvao je veliku pažnju Saudijaca

N. K.
Ronaldo izazvao veliku pažnju (Foto: EPA-EFE)
Ronaldo izazvao veliku pažnju (Foto: EPA-EFE)
Bokserski obračun Tysona Furyja i Oleksandra Usika izazvao je veliku pažnju javnost pa tako i Cristiana Ronalda i Anthonyja Joshue koji su stigli u dvoranu i zauzeli svoja mjesta uz ring.
Ronaldo je u decembru prošle godine gledao kako Joshua pobjeđuje Otta Wallina, a tada je sjedio u društvu zvijezde UFC-a Conora McGregora.

Dvije sportske superzvijezde se večeras, čini se, dobro slažu jer su uočeni kako se smiju dok su gledali okršaj u teškoj kategoriji između Agita Kabayela i Franka Sancheza koji su nastupali kao predborba Furyju i Usiku.

Nije jasno o čemu su tačno razgovarali, ali Joshua je možda prenosio svoje stručno znanje Ronaldu koji se tokom godina veoma zanimao za boks.

Inače, borilački program u Saudijskoj Arabiji počeo je nešto prije 17:00 sati po centralnoevropskom vremenu, a veliki broj poznatih ličnosti već je pristigao u dvoranu.

Ulazak Ronalda je definitivno izazvao najviše pažnje među Saudijcima, čemu svjedoče fotografije i snimci koji nam dolaze večeras iz Riyadha.

Podsjetimo, glavna borba večeri očekuje se oko ponoći. Fury i Usik će se boriti za neprikosnovenog prvaka svijeta u teškoj kategoriji.