Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zažarim ti iz Sarajeva :)
Ovo je cista Laz.Poslije dolaska Americke delegacije, samara Trojki Covicu.Onda je Plenkobvic posega za malo vecinom diplomatskom ofanzivom, kako bi Razuvjerijo Amerikance da se ne cini steta Bosni i Hercegovini.
Zovko inače poznatija kao promicateljica krmožderskih vrijednosti
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ne kaže nam gospođa Zovko zašto Andrej Plenković nije pokrenuo takvu inicijativu istodobno kada se Tanja Fajon zalagala za to, prije dosta godina, i što se eksponent politike HDZ-a u BiH, dvostruki doktor, zalagao za ruski utjecaj?
@euroOptimist pa imate jednog clana Predsjednistva, u cemu je problem
@euroOptimist samo vi uzp-ovci razgulite sto dalje od nas Bosnjaka i sve ce bit super a Komsica ces gledat jos dugo dugo
neko mora cim prije isprskati ovu kuju,nepodnosljiva je postala
kako sikće mržnju ova patriotsko seljačka, visoka facebook BiH glasna diplomacija s tendencijom stvaranja nacionalističkog pokreta terorističkih aspiracija prema svima ostalima
Koja drolja
mrs zabo
Hajd sve naci.f ideje , al kad progovori engleski , na h-z dijalektuuu.., Uhhhh...,🥴😡😁🆕🇧🇦
Gospoja lezb ti si izgleda zaboravila kako izgleda Hasim. Treba te podsjetiti. Prica se da si nastrana postala.
ZAŠTO STE MI IZBRISALI KOMENTAR KOJI JE IMAO PREKO 100 LAJKOVA.☝️☝️☝️
I ova na bijelom kao i koka milanovic. Pametnije bi bilo da ova nedojehbena kravetina manje prica, a vise se guzi u Briselu. Imali bi i mi,a i na vise koristi od toga. Ovako samo lupa gluposri.
Treba svima vama Hebat mater i Evropi i Hrvatskoj i Srbiji ! ali o tome mozemo sanjati dok imamo Politicare Beskicmenjake u vidu Bakira Konakovica Forte Niksica Itd Majku vam Svima !
Fina je MILF
Na ja tebe na mij celavi u vise poza
Ma , vidi naše eUro-pejkee..! A, šta im je to Plenky pokazao u Sarajevu , osim što su dobro dočekani , počašćeni i sve urađeno kako treba..? 3 X fuj ispred konstitutivnih + 1fuj ispred tkzv Ostalih za ovu U-eUro parlamentarkU..,🤥😡😡😡
Ne smijem ja napisati sto bih htio...
J---m ma---i tebi i njemu
Ko li ovu nateže iz HDZ Hrvatske, nadam se da je onaj uhljup Grlić...