Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mamu im rusku pozdravim. Da je ikako unistiti sav progres covjecanstva, staviti ga pod zeljeznu cizmu staljinove Rusije, da kontrolisu pri tom cijelu Evropu... tad bi jedino Rus bio zadovoljan.
Finska i Švedska samo formalno nisu NATO članice. Faktička saradnja je na nivou punog članstva. To je Rusima dobro poznato, tako da je ovo sve ubleha...
Dabome
Dodik će im otići u pomoć???
Analno,samo analno i nikako drugačije!
rusi su zlo
Rusija jako zeli da vrati nekadasnje granice SSSR-a pa im smeta ulazak svake bivse clankie SSSR-a u Nato. Ako zele da prosire carstvo omda bi trebali biti i spremni da ratuju za to a ne da usetaju u Finsku koja je povrsinom i brojem stanovnistva 400 puta manja. a kad bi bila u Nato-u Finska onda bi to bilo ozbiljnije za osvojiti. Te zemlje samo zele sigurnost da ih ovi ne bi nagazili kao prije, a Rusija bi da ih ponovo anektiraju peko etnickih Rusa kao u Ukrajini.
Ova rodjena za milf filmove.
ljudi kod nas još ne shvataju demokratiju naspram rezima tipa Putinovog, sloboda je pravednija i moćnija stvar od diktature...
Opet ova seljačina prijeti, ne shvatajući da je glupa i nebitna na planeti.
Rusi mi pametnije bilo da razmisle zašto sve te države žele u NATO??? Možda baš radi Rusije, koja je takva kakva jeste.
Konačno da i Rusi postanu zabrinuti, dosad su bili većinom Zapadnjaci zaprinuti, sad je vrijeme kako će Rusi biti zabrinuti.
ja bih usao sa njom u nato
Gdje u vasem clanku pise "izazvao bi vojni odgovor" ?
Evo odoh u WC,na veliku nuždu,molim Rusiju da se odrede prema tom mom potezu.Ma Rusi,marš u 3 PM.
Pa nek udje i Rusija u NATO.........umjesto da pokusava da bude ono sto je SSSR bio za vrijeme hladnog rata sto je opet daleko gore od biti clan NATO jer NATO nije prijetnja Rusiji vec samo prijetnja njihovoj namjeri da budu novi SSSR sto nije dobro ni za svijet ni za same Ruse
DA SMO BILI PAMETNI KO ŠTO NISMO!!! DA SMO SE SRBIMA OKRENULI, PILI BI KAFU U ISTRI !!! I NEBI NASTRADALI TAKO A IMALI BI SVE!!! GREŠKA JE BILA ŠTO SMO SA IZDAJNICIMA HRVATIMA SKLOPILI PAKT I NA KRAJU NAM ONI ZABILI NOŠ U LEĐA !!!
Udružili su se Crnogorci pa sta su dobili. Isto bi nama bilo. Svijet štiti katolike