bitcekakobude
Spol
Ženski
Boja avatara
9A9A9A
Banovan
Ne
Registrovan
08.08.2015.
Komentari
1765
Komentari korisnika
Neka vas je sram! Baby lift koji se zatvara u 16h za dvoje djece 30 KM.. Pa i ako dijete dodje u 14h opet mu isto naplatite! Treba li spomenuti da svaka treca hvataljka na liftu nedostaje? Da radnici vec u 15h ugase jedan od dva lifta? Bez vizije, svjesno ili nesvjesno oduzimate djeci PRAVO i MOGUCNOST da uzivaju na Igmanu u onome sto su im roditelji svojim porezima omogucili kroz posljednjih 60 godina!
SBK ima najnize prosjecne plate u FBiH..
Tuzno
Schmidt je ovdje od prije nekoliko mjeseci, a sta ste vi radili prethodnih 20 godina na perspektivi clanstva u EU?
"U domovini je otvorio je kompaniju..." je li ovo neka nova pravopisna gramatika ili je drugo "je" visak?
Sto ne otvoris sebi firmu, zaposlis 100 radnika i dajes im tih 1080 KM? Ah, to je ipak malo teze zar ne? Kakav populizam ili ne znanje! Uz sve to jos provlacis ideju da 70% nameta na platu nisu problem! Pa i nisu onome ko ne razmislja kako ce ih zaraditi i platiti jer firma nije uraditi posao nego prije toga OBEZBJEDITI posao da bi se imalo sta raditi!
Ovaj ne shvata da su privatne firme privatne firme. To sto trazi je isto da njemu neko naredi da od svoje licne plate izdvoji 500KM i pokloni nekome. Da ti mozak stane od pojedinih mozgova.
Nije kompjuter izracunao nego algoritam kojeg je opet napisao covjek i dao mu parametre za izracun.
Clanak nigdje veze! Da li se iko od bh gradjana osjeca uvrijedjen ovim sto je Schmidt rekao? Sumnjam. Sto bi rekli puno price, a malo argumenata, onako nazor, da se nesto napise.
Sta je to covjek slagao? Jel politicari ne pricaju puno o EU, a koliko odluka su donijeli da se udje u tu EU? Sta to nije racionalno u ovom nijemcu? Moze li se ista uraditi u BiH, a da su svi zadovoljni? Ne moze! Znaci moze se raditi samo tako da su svi jednako nezadovoljni!