Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Orbana su mnogi okarakterisali kao desno orijentisanog nacionalistu... ....i islamofoba."
Svi misle kao Orban, ali se ne usude protivit Sorosu i ostaloj fasistickoj bagri.
Ovo je kralj. Neda im prismrditi. To je recept za ovu prljavu gamad. To sve treba polomiti i protjerati, ali muslimani u Sarajevu misle da su im to braća. Jadna im majka, kada ovi krenu u pohode po gradu. Šerijatska policija u Zenici, tokom rata će za ove biti vaspitačica it vrtića. Nama neće doći, jer će im biti gore, nego od tamo odakle su došli.
Moj jarane, da se Evropa izmakne na sekundu, poklopila bi te ruska cizma za 24 sata. Ljubi ti noge Svabama.
ja papka
Pricajmo mi sto zelimo, ali ovaj covjek je pravi drzavnik koji tocno zna sto hoce, a sto nece, premda je i on proteklih decenija lutao cas od ljevice do desnice i mijenjao politicki habitat i svjetonazor kao kameleon. Ipak, Madjarska je pod njegovim vodstvom danas uvelike suverena/ stabilna drzava, sto se ne moze reci za bivse YU republike koje su itekako ovisne o regionalnim i globalnim konstelacijama. Rat u YU je bio FUJ, ali vrijeme je za gentlemanski dogovor i suradnju za dobro svih!
@saibaba Bitno je da živiš u evropskoj, multietničnoj zemlji, bez vjerskih inacionalnih tenzija i mržnji. A uša, papak.
@saibaba Bitno je da živiš u evropskoj, multietničnoj zemlji, bez vjerskih inacionalnih tenzija i mržnji. A uša, papak.
MRŠ U MONGOLIJU!
Kakva je to "hriscanska demokratija"? Demos+kratos=vladavina naroda To, svima je jasno, u danasnjem svijetu nije na snazi. A po Orbanu, u prevodu, to bi bilo hriscanska vladavina naroda. Kao hriscanin, smatram da je ovo sto je Orban izjavio veoma ruzno i fasisticki je.
Mislim da ni on tacno ne zna sta to znaci... Vjerovatno je to propaganda , da dobije podrsku naroda... a ustvari stanje ostaje isto..
Odoh na Mars.
Riječi "hrišćanska" i "demokratija" u istoj rečenici. Dosta za danas.
Ovaj ce Madjare na kraju skopo kostati, zivi bili pa vidjeli.
Ne želi on svom narodu ništa loše. E, sad što bi velike sile da rade...to je drugo pitanje.
Sto ce ga skupo kostati , hoce mu se terorist poceti raznositi po drzavi , ili mislis sankcije eu ?
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Orban hoce da uvede naci-demokratiju,da su petni arapi pa dau ne daju goriva,vdjeli kako cvili,kako ih Putin yebe sa gasom
Mađarska je tolika sirotinja da je migranti ionako zaobilaze. A odlaze i Mađari iz Mađarske.
Nije nikad ni bilo te demokratije
a šta stiže nakon te ere Orbane, fašizam tvoj?