Gagafafa234
Spol
Ženski
Boja avatara
D33D3D
Banovan
Ne
Registrovan
21.01.2018.
Komentari
1705
Komentari korisnika
Svi znamo da hrvatskog člana Predsjedništva biraju Bošnjaci. Nije to baš pošteno, šta god mislili. Ako BiH ima takav sistem kakav ima sada onda se ovo ne bi trebalo dešavati.
A kakav je samo gol Essien dao na toj utakmici. Ovo je vjerovatno najveća krađa u povijesti Lige Šampiona, Chelsea bi sigurno te godine pobijedio u finalu. Svi ćemo ovu utakmicu pamtiti do kraja života.
Ne, hvala. Izbori su za one koji tu još žive. Neka sebi izaberu šta im odgovara, ja ću da se patim u Europi.
"Ovakva otkrića dokazuju da Palestina ima civilizaciju i historiji i da niko ne može poreći ili je krivotvoriti. Ovo je palestinski narod i njegova drevna kanaanska civilizacija", istakao je Abu Rida. Kakva je ovo glupost. Današnji narod koji živi na prostoru Gaze i Zapadne obale nema ama baš nikakve poveznice sa ovom kanaanskom civilizacijom.
Pa ok, ne zvuči dobro, ali zanima me da li je Srbija stvarno učestvovala u dešavanjima u juli 1995.? Mislim, tužili smo ih ali sudovi su također presudili da nema dokaza za to. Zašto je onda njena izjava sada problem ako je u suštini tačna?
I onda hajde ti ozbiljno shvati bh tržište. Svjetski brendovi i kompanije u širokom luku izbjegavaju to podneblje zbog takvog mentaliteta.
Paša, Ukrajinci ratuju protiv Rusa kako bi sačuvali živu glavu i slobodnu i nezavisnu državu. Ako ti to nije razlog za borbu, onda šta je?
Pravoslavci i vehabije idu ruku pod ruku. Devedesetih u Bosni šta su radili, pa evo sada i u Ukrajini.
Srbi izlaze na proteste protiv međunarodne zajednice, a narod kradu njihovi. Šta je sa ovim narodom više?
Kako sumirati politiku strancima kad vas neko pita kako funkcionira tu politika? Ja uvijek kažem to je inat politika, trka ko će kome više da ućera. Eto, to je politika države Bosne i Hercegovine.