Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni transportuju toplotnu energiju na 1100 km, a mi ne mozemo od elektrane u kaknju do Sarajeva na 40 km
1100 km ne može ni NASA
bolje da topla voda ide u rijeku nego da se grije stanovnistvo. bolje da dajemo pare ruskim agresaorima nego da se grijemo na vlastitu sirovinu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ja duboko vjerujem da BiH ima love za te projekte, ako ništa u svakom momentu mogu povući ekološke fondove. Problem je što se mora otvorit zlatna koka, smeće je ogroman biznis, a ko će bit kralj smećara, to je gutavo. Za koju godinu ćemo vidit.
IJA LOŽIM SMEČE KO AUSTRIJANCI. U ČEMU JE PROBLEM? SMEČE IZ KONTENERA - KANTE, TEPIHE, GUME... LJEPO ISIJEČEM SIKIROM I HITIM U ŠPORET. JES ONO BUDE MALO CRNA DIMČINA DO SAVE AL ZATO GRIJE KO VULKAN JARANI MOJI
Haj' ti ovo nasem papku objasni da se otpad MORA reciklirati na odredjenim mjestima.Lakse mu je u rijeku baciti ili pored puta u sumu.Djeca u skolama takodjer moraju uciti ovo gradivo.
nasi "strucnjaci" ni kopirati pametne ljude ne znaju
KOd nas se smeće koristi isključivo za zagađivanje zelenih površina i rijeka...
Hitler je austrijanac rodjeni
Bookir je rekao da se kurbanske kožice mogu bacati po kanalima, tako su radili u njegovoj kasabi odakle je šljago
Sto ne pise ovdje sponzorirani clanak?? Ascare placena promocija Beca.
pa eto nek me neko ubijedi da se ovim nasim komunalnim preduzecima ne isplati razdvajanje otpada i o njihovom trosku pa da na kraju iskoriste sve to na ovaj nacin, te reciklaze te toplane i slicno!
Umjesto Hece ovo napraviti sada na Stupu
Išli smo mi škole, pa nismo ništa naučili. Samo kazne kod nas pale.
Kod nas se selo proglasi gradom da ljudi kad ih neko pita odakle su oni kazu iz Zavidovica grada a ono vukojebina u minskim poljima
Zavidovici jesu grad - ali to je tesko shvatiti nekome ko je malouman
Znas li ti smrdo sta sve naselje mora imati da bi bio grad nijedno naselje u Bosni ne ispunjava uslove da bude grad
ovo je to o čemu sam davno govorila.za sve ima rješenje a ne samo tražit deponije .zatrpati planetu.od otpada kartona,stakla,hrane,novina.sve ide na preradu.gdje su inženjeri .kupili diplome.eee.
Neka samo odu ubilo gdje u Skandinaviju. Besplatna smetljista sa kontejnerima oznacena gdje se sta baca da bi se moglo reciklirati i sto manje da se priroda zagadjuje. Samo kopiras sistem. Vecina Skandinavije se tako i grije u gradovima
Ovi spominju u istoj recenici Bec i Sarajevo....pa u Becu imas fiksne racune mjesecne za struju itd, sve sto je preko doplatis, sve sto manje potrosis od inace fiksne mjesecne, na kraju godine ti dolazi koverta sa svim sto si viska uplatio tj. Manje utrosio.....