Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Musliman sam ali ovo je ponizavanje Krscanstva.
Ubrzo više neće biti ništa smješno ni simpatično. Prije par godina sam čitao o transhumanističkog agendi WEF-a te je tada to bilo povuci potegni, sada je već sasvim jasno da tu nema nista sto se može zvati teroijama zavjere, već naprotiv surova realnost. Ne možemo mi tu puno toga ni uraditi da budemo iskreni, učite nešto radit rukama, proizvodit hranu, obnovite stara imanja, ovo je nezapamćeni period ljudske civilizacije!
Ljudi su naučili držati smartphone, hraniti se iz vrećice i konzerve, a zemlju su rasprodali da bi nabacili fasadu na kuću i kupili sećiju. Može se smijati ko god hoće, ali motika će da se vrati itekako u modu. Hrana je sinko' najpreča, preča i od svih robota svijeta. Upravo se zato poljoprivreda i stočarstvo ciljano uništavaju.
Genauso Sve je to tako kao što kažeš! Međutim podcjenjuješ ove koji su to sve osmislili! Vidiš ove kiše 70 %hrane u Bosni će uništiti! Ako misliš da je ovo posljedica globalnog zagrijavanja grdno se varaš. Uporedo testiraju kontrolu klime! Neće oni dozvoliti da se nahraniš sa MOTIKOM. Osim nekih sretnika u nekim ZABITIMA koje ovim "Kreatorima" neće biti zanimljive ili ispod radara!
Sve ono što zamjenjuje pedofilne svećenike je dobrodošlo.
Ovi samostalno uništavaju svijet i čovječanstvo.
Jel umj. int. zakadila tamjanom?
Od ChatBota će biti bar pošteđeni dječaci,neće ih dirati.
.... jezivo ! 😬
Bolje vjestacka intelegencija u crkvi nego vjestacki Bosnjak bez intelegencije.
Ih od kad u nas pustaju ezane sa kaseta cd ova , a sad u zadnje vrijeme pojedine hodze i ne dolaze u dzamiju, a ezan uci sa munare. Sta sam put doso u dzamiju da klanjam, uci ezan a ona zakljucana!
Njih ce unistiti umjetna inteligencija,a nas Detonski sporazum,RS,SDA,Covic,Bakir,HDZ,Trojka,SDA..
Bolje i robote slusat na hutbama nego nase Reis ul uleme, hodze, imame...
Tko god misli da je Krešo sa svojim izjavama ludak neka se ponovo zamisli...mada mislim da ce ovo brže ici nego što mislimo
Sad ce nasi instalirati hodze u mihrabu. Ova AI je totalna sprdnja.
Popove i hodže na biro!
Ovo forsiranje A.I. me podsjeca na mog komsiju Dragana kad je otkrio parfem. Sve zivo je parfemisao…cak i baglame od ulaznih vrata
super....popove zamjenjuju roboti....nece biti djecije pedofilije od strane popova....
Poduci oni njih i tome