Poreskiobveznik
Spol
Ženski
Boja avatara
D33D3D
Banovan
Ne
Registrovan
28.03.2017.
Komentari
2370
Komentari korisnika
NIje mi jasna poenta ovog paradiranja. Ja imam misljenje kakvo imam, necu ga promjeniti. Ali necu nikoga ni maltretirati. Cemu sad paradiranje i zatvaranje grada da bi ja promjenio misljenje. Kako vi ne postujete moje pravo da mislim drugacije od vas? Ja se sa tim ne slazem i molim vas da to postujete. Vasa intima je vasa stvar ali molim vas nije za javnog prostora, kao ni icija druga izmedju ostalog!
Ima li vise iko normalan da ovo zabrani i kuci potjera? Ako je demokratija vec na snazi onda i vecina ima pravo da kaze da nema od toga nista. Kuci svojoj pa se babi i majki ponosi sa tim sta imas.
Sad mi tek nista nije jasno oko ove struje. Toliko nekih firma placamo na racunu, toliko subvencija, toliko nekih alternativnih izvora energije, toliko nekih radnih mjesta u tim FERK-ovima i slicnim drzavnim firmama i da nismo mi u stanju sebe obezbjediti strujom koju proizvodimo! Pa sta placamo onda subvencije silne, ko od toga ima fajde, mi ne ocito!
Ma hebo struju lako bi ja bez struje, ta gurali smo 4 godine, nego sam ja konto eto Rusa garant
Ne kontam sta znaci ovo pucanje u nogu. Kakva je to ljutnja da u tom trenutku nisanis u nogu?! Valjda zestoki momci tako razmisljaju, pojma ti nemam.
Opasan potez za citavu EU. Sad ce i ostale regije slijediti ovu praksu i eto ti lancane reakcije autonomije regija. Na kraju ce kulminirati kod nas, ko da gledam, cirkusom oko osamostaljenja.
Bez obzira i na veliku vruinu i guvu i starost hadija ipak je to velika brojka. Da im Bog oprosti grijehe i prihvati njihov trud i dobra djela. Moglo bi se tu razmisljati i o odgovornosti organizatora.
Ako ovo dozvolimo onda ih mozemo pustiti i da u Sarajevu bazu naprave.
Zamisli kolika budala moras biti pa da pucas u naseljenom mjestu, pri tome se ni jednom upitati gdje ce taj metak pasti i hoce li neko poginuti od toga?! U sustini je to ravno ubistvu iz nehata, u slucaju tragedije ne daj Boze. Ljudi mozak ukljucite malo.
Uglavnom svugdje isto, sirotinjo u rovove a tatini sinovi vrece zlata i gledaju ratove uzivo sa jahti. E narode glupi neces nikad do pameti doci.