Komentari (148)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad jevreji pustaju svabama plin
Crni humor ti je na mjestu bravo
Uzurpatori uzimaju tuđe energente
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ne moze se desit neko sra**e, a da židovi ne profitiraju
i ovo je Palestinski plin a ne Izraelski
Ima odlican meme koji objasnjava ovu situaciju: Nije OK uzimati plin od Rusije koja okupira tudju teritoriju, prisilno iseljava i ubija narod, ali jeste od Izraela koji isto tako okupir tudju teritoriju, prisilno iseljava i ubija narod...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vijest je bitna koliko i zlato u Ugandi.
Izgleda postoje dobri i losi agresori ...ne volim ni jedne ni druge ali majka mu stara imajte stav za sve isti
I tako... EU ne zeli kupovati gas od Rusije koja je okupira Ukrajinu i koja je pocinila ratni zlocin. Umjesto toga, odlucila je da kupi gas od Izraela, koji okupira Palestinsku zemlju decenijama, konstantno vrsi ratne zlocine i krsi ljudska prava kroz kolektivno kaznjavanje Palestinaca. Kakav ``poseban trenutak`` rekla je Ursula von der L. koja tvrdi da ce ovaj potez ``povecati energetsku nezavisnost EU``.
Zidov mora biti jak ..biti jak ...biti jak
Wow, koje postignuce, skuplji plin za sve...
Privremeni režim u okupiranom Palastini je na aparatima. Mogu oni potpisati sta hoce, njima je najpotrebnije da nabavi veci broj veliki brodove za jednosmjerna karta za ameriku ili englesku.🤣🤣🤣🤣
Eto gdje su vladari Europe i SAD
Koliko sikću zbog ovoga, kako li će tek dobrim Bošnjanima biti kad uskoro budu zatekli naslov - Saudijska Arabija priznala Izrael. Sreća toplo vrijeme, ne mogu reći da će gristi rukave.
Bravo za eu! Upamtimo da eu odnosno zapadna europa s amerikom su nam jedini praviistinski prijatelji
Tacno me ne iznenađuje da su Ameri ovo smislili na kraju
eto ga, sad znamo cije ja maslo rat u ukrajini
Hahah, vidi dobrih Bošnjana što sikću 😂
E moji Arapi....
Sad će imati još veću podršku da tamane Palestince,Evropa ku*va🤮
Može i iz Australije, ali po kojoj cijeni?! Političari se igraju politike i čiji je veći, a narod plaća duplo skuplje gorivo pa onda i ostalo.