gooUser1655372589
Spol
Ženski
Boja avatara
c1c1c1
Banovan
Ne
Registrovan
16.06.2022.
Komentari
88
Komentari korisnika
Tako je, samo sto trebate biti pametniji i slozeniji gospodine Becirovicu, objasni to i ministru vanjskih poslova. Ujedno: dok se vi razlazete na milion prostih faktora ovi drugi i dalje rade po svom - pa tako policajke srpkinje tamane neduzne zene po Markalama, izivljavaju se na jedan uzasan nacin a pod palicom zakona. Zlo u sred grada.
Dobar je Tomo, a zašto on? Pa zato što radi u američkoj ambasadi i zato što ima dobre sponzore :)
Nejra je vec jednom bila uhapsena u akciji ``Kasa`` i to 2019.godine tako da macku o rep tu pricu da je nova vlast ``objelodanila``. Drugo je to sto pojedini zele skrnaviti SDA samo. Ne branim ih, niti jednog lopova branim, ali akcija u kojoj je Nejra uhapsena je pokrenula 2019.! Informisite se prije napada ;))
Svaka roba ima svoga kupca. Kako u Njemackoj, tako i u Sarajevu :D Realno... i cijena hrane su nam kao u Njemackoj, nema vas ovo sta cuditi :)
Brate mili, kakve mu je ovo faca ://///
Eto koliko je ``nevazan`` Erdogan po nekima, da cijeli svijet budno prati ko ce pobijediti u Turskoj ;) Pametnom dosta! Ne treba vam ni test inteligencije za to (kako ovdje neki navodite)! :D:D
Eto koliko je `nevazan` Erdogan po nekima, da cijeli svijet budno prati ko ce pobijediti u Turskoj ;) Pametnom dosta, ne treba vam ni test inteligencije kako ovdje neki navodite neki! :D:D
Bećiroviću, da li je SAD Ambasada naložila i hapšenje Dodik + Čović kadra ili samo ove po Sarajevu? Samo hapsite ali pokažite poštenje pa krenite sve redom! :) U suprotnom, šuplja će vam biti ovo prića.
Elem, nema odmora dok traje obnova. Pametno :D
Hajde eto, neka su vam pedercine zanimljivije :D:D