Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jao kad se sjetim ovih luđaka. Zauzeli sa toyotama pola Sirije i Iraka.
Američke pudlice, na Izraelskom budžetu.
jel ga potvrdio americki kongres
eh, šta li je bilo sa Ginger Jihadijem?! (*sigh*)
el fatiha
Američka propaganda sa islamskim imenom, i sada kao odjedm ginu šefovi, pa će za dvije godine biti rasformirani i neće postojati, koja priča brate...za holivud radi neki scenarista jači od Scorcesea.
Dobro bili dok Ameri nisu naftna postrojenja zauzeli , sad netrebaju , sad ce se ransofmisati isto kao i l.kaida. Na nafte Iraka.
Kako sad ovih nema, pa nema jer SAD i Rusija su podijelili naftna postrojenja. Američke marionete.
Nisam pročitao članak, da nije iz BiH?
Aha, znaci 'sluzbena potvrda' nakon 4 mjeseca. Ima logike. A sta im ono dodje ona, kako se zove, a da, 'alKaida'?
Koliko sam shvati Kuraš je zijanio a zamijenio ga Hašim. Koja je razlika?
Gori su mediji koji placenicki daju kredibilitet ovim monstrumima…
A vođa slične organizacije mirno spava u Laktašima , još ga Trojka spašava sa ivice provalije , da nas može dalje terorisat ! Bio sam za Trojku a sad sam za Germany ! Svakom prema zasluzi , 🤷‍♂️
Sda ga spasavala 30 godina
Botino, smarate vise sa Trojkom, kakve veze ova vijest ima s njima?
Bakir Izetbegović
Nista Bakir, Sebija...hahahaa islamistica koja krivotvori diplome...e trebalo bi je malo poslati tamo pa da vidimo kako bi si prkosila Abu Bali Huseinima...