Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ameri će već 7 Novembra znati ko je pobijedio i ko se pita. U BiH mjesec dana još se ne zna. U Americi i svagdje u svijetu normalnom elektronski se glasa i građani biraju, u BiH se glasa na formatu papira i onda CIK odlučuje ko je pobjedio i čak sebe po nalogu jedne političke stranke stavlja iznad Ustava i da stvar bude gora svi šute i mute a ko nešto i govore.
Bgm ja bi prije rekao da ce sutra glava zaboliti demokrate.
Najjaci su ovi kvazianaliticari kaze Trumpu u problemima bla bla bla. Republikanci ce pomesti izbore i to ne sto su oni nesto bolji nego zato sto su demokrate uzasne u ovom trenutku.
@Prd0nja slazem se i neka je tako republikanci su ako nista ozbiljniji
Cao demokrati, vase je odzvonilo.
Republikanci će pomesti Demokrate.
Savršenstvo iluzije slobodne demokratije. 🇺🇸
"Muslimani dolaze!", tako glasi rečenica koju je američki autor odabrao za naslov svog članka u The New York Timesu. Autor teksta Wajahat Ali kaže kako je istina da je gotovo 100 muslimanskih političara podnijelo dokumente za kandidaturu na ovogodišnjim izborima, u odnosu na 2016, kad ih je učestvovalo samo desetak.
pa to nije nista novo..muslimani u americi uglavnom se sire preko crnaca u kriminalu i po zatvorima...u zatvorima najcesce vrbuju crnce da postanu muslimani a ovi kad izadju osnivaju svoje muslimanske bande....na njihovu stetu u americi nema demokratije..oni samo proglase nacionalni interes i pobiju tu bandu muslimana....bez ikakvih pisnja po medijima i ljudskih prava....samo metak u celo....
@SerbskyOganj Nemaš pojma, nisu demokrade veslo sisale da ne biraju ko će im na listu. Pogledaj već postojeće političare kao što su Rashida Tlaib i Ilhan Omar.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
ako bosnjaci biraju oni ce u americi izabrati nekog meksikanca....gej orejntacije
@SIVIVUK ...americi je jedina nada za spas srbin na celu amerike....ako se to ne desi uskoro citava planeta ce nayebati.....
Go go Republicans...RED WAVE 💪💪💪💪💪
Šta ako im neko izabere nelegitimne predstavnike?