vrlosamtirealan
Spol
Ženski
Boja avatara
D33D3D
Banovan
Ne
Registrovan
31.08.2018.
Komentari
1675
Komentari korisnika
Sta ovi laprdaju, pa svakako se po zakonu zna koliko dobija Federacija, RS, a koliko Brcko Distrikt. Kakvi jeftini spinovi, kao oni ce sad zabraniti da RS dobije vise novca, pokusavaju na svaki nacin prikupiti koji poen.
Ja kineza s glave ne vidim da radi, sve nasi levati. Ako oni budu radili, ova obnova ce propast kao ona kod parlamenta gdje se SDA obnovom ugradila bolje nego novo asfaltski sloj na toj dionici.
Vratih se da vidim ima li novih komentara i onda vidim kako svi imaju gomilu dislajkova i kako je clanak o glednaju sljiva podijeljen 372 puta. Botovi, pa imate li ikakve granice??? 🤣
Kako Fadil i njegova vlada lazu, rekao bi netko da zivimo u Svicarskoj.
Ministar Dedic je profil osobe koja bi trebala radit u sljivicima i brati te iste sljive, a niposto biti ministar. Nazalost, kod nas je uvijek obratno, ruku u vatru smijem da je pismeniji ovaj poljoprivrednik od cijenjenog ministra.
E ova Zahiragiceva izjava samo potvrdjuje da SDA konstantno nastoji skinuti vladu izmisljenim potezima i da podmece konstantno neke gluposti. Pa mogli ste barem malo odvaditi, cuj, 80 miliona.Jesi li ti imalo dobar u glavu ikako???
Vec vidim sljedece kvalifikacije kako Jones pise oprostajno pismo, da ne moze zbog obaveza stici na pripreme i utakmice, da joj je bilo lijepo, da ce joj svi nedostajati, a ovi koji je sada hvale ce joj jeb.. sve po spisku izdajnicko.
@IstinaImaDvijeStrane Znam za sebe, najmanje cu cekati jos dvije godine dok vidim kako cete proci vi koji ste nazalost pokusni kunici. Zurbe nema, ionako je npr. cijeli Izrael gotovo vakcinisan, a eno spremaju se za lockdown, primaju trecu dozu vakcine koja ocigledno ne pruza adekvatnu zastitu, zato cu cekati, jer ako ne pruza zastitu, pruza nesto o cemu ne znamo nista.
Kad se malo bolje razmisli, hajde da budemo relani, sta je to kod nas ikad nastalo preko noci i da je dovrseno tako brzo i bez najave. Pa kod nas kad privatnik gradi neko ruglo, obavezno se najavljuje kao investicija na sav glas, a ponajvise od medija. Ovdje se sigurno radi o nekoj instalaciji kojom nam netko zeli pokazati kakvi smo naivci.
Boli nas briga, imamo mi svog ministra ratnog zlocinca koji ce nas braniti.